Gå hjem møde på Scandic Sydhavnen

Vi byder på rundvisning og foredrag på Scandic Sydhavnen. Forskellene på kvinder kan være mange og både af større og mindre karakter. Ta’ en kollega med til en spændende og underholdende eftermiddag, hvor Thomas Skov optræder med et humoristisk og selvironisk foredrag om nogle af de mere undeholdende forskelle, og Nana Bule fortæller sin historie om at være ung kvindelig direktør i en mandsdomineret IT-verden hos Microsoft.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Thomas Skov og Nana Bule om mænd og kvinder

Ta’ en kollega under armen til en spændende og underholdende eftermiddag på Scandic Sydhavnen, hvor du får et indblik i nogle af forskellene på mænd og kvinder, lige fra de selvironiske i dagligdagen til de mere skarpe på direktionsgangen. Thomas Skov underholder med et selvironisk og humoristisk potpourri af anekdoter fra sit eget liv, om forskelle på mænd og kvinder.

Du kan også opleve Nana Bule som i en meget ung alder blev direktør i Microsoft. Nana fortæller sin historie, og bl.a. om sin daglige gang i en meget mandsdomineret IT-verden, og hvordan man måske endda kan bruge sit køn til sin fordel

I løbet af eftermiddagen vil vores kokke byde på lidt lækkerier til ganen, og der vil være mulighed for at netværke og få en rundvisning på Scandic Sydhavnen.

Tag din kollega under armen og vær med til en underholdende eftermiddag på Scandic Sydhavnen.

Hvor: Scandic Sydhavnen, Sydhavns Pl. 15, 2450 København

Hvornår: Mandag den 13. november kl. 15.00 - 19.00

Bemærk

  • Arrangementerne er for dig, der booker møder - det koster ikke noget at deltage.
  • Der er begrænset antal pladser til alle vores arrangementer.
  • Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftende mail fra Scandic