Gå-hjem-møde med Tv-vært Peter Ingemann

Stor, større, STØRST. Tag en kollega under armen og kom til et spændende og medrivende foredrag, når Peter Ingemann blænder op for sin fortælling om "Størst"-programserien. Deltag i arrangementet på enten Scandic Jacob Gade i Vejle eller på Scandic Sydhavnen.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

oplev peter ingemann fortælle om sit spændende arbejde med tilblivelsen af programserien "størst".

Nu har du muligheden for at opleve programserien "Størst" ikke bare fra sofaen, men fra første række, når Peter Ingemann tager dig med bag kulissen på den populære TV-serie.

Mange danskere har set måbende til, når den nysgerrige TV-vært er draget på eventyr til verdens største bygninger, krydstogtskibe, fly og events. Men hvordan får man egentlig stablet sådan et program på benene, hvilke historier er ikke blevet fortalt, og hvordan er det at være vært på et program, der adskiller sig temmelig meget fra tidligere jobs som "Den store bagedyst" og "Hammerslag"?

Få alle svarene og mere til, når Peter Ingemann gæster vores gå-hjem-møde på Scandic Sydhavnen den 24. september og Scandic Jacob Gade den 8. oktober.

Inden foredraget vil der desuden være et fagligt oplæg, hvor der fortælles om og gives input til inspirerende møder og ikke mindst, hvordan det er muligt at involvere og skabe større engagment blandt mødedeltagere. 

I løbet af eftermiddagen vil vi sørge for lidt lækre forfriskninger, og der vil være mulighed for at netværke og få en rundvisning på både på Scandic Sydhavnen og Scandic Jacob Gade. 

Slut en god og spændende eftermiddag af i restauranten med vores lækre Angus-buffet, som kan tilkøbes efter arrangementet. Buffeten koster kr. 189,- pr. person og bestilles, når du tilmelder dig. 

Gå-hjem-møde på Scandic Sydhavnen

Hvor: Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, 2450 København SV

Hvornår: Mandag den 24. september kl. 15.00 - 18.00

 

Gå-hjem-møde på Scandic Jacob Gade

Hvor: Scandic Jacob Gade, Flegborg 8-10, 7100 Vejle

Hvornår: Mandag den 8. oktober kl. 15.00 - 18.00

 

Bemærk

  • Arrangementerne er for dig, der booker møder - det koster ikke noget at deltage.
  • Der er begrænset antal pladser til alle vores arrangementer.
  • Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftende mail fra Scandic.