Rundvisning inkl. frokost

Har du brug for et mødelokale? Vi vil altid gerne vise vores hoteller frem og fortælle dig mere om vores mødekoncept. Derfor inviterer vi dig, der booker møder, og en ledsager til en rundvisning på et af vores hoteller - vi afslutter med en lækker frokost.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Rundvisning på et valgfrit Scandic hotel

Du behøver ikke lede længe efter et godt mødested. Hos Scandic har vi 25 hoteller fordelt over hele Danmark - hvert hotel med sin unikke charme og et hav af muligheder. Find blot det hotel, som matcher dit mødes formål, og lad os fortælle dig om dine muligheder. Eller rettere - lad os vise dig dem.

Vi vil nemlig altid gerne vise vores hoteller frem til dig, der booker møder. Selv om du ikke har noget konkret i tankerne lige nu, kan du komme forbi, lade dig inspirere, og få en personlig og grundig rundvisning på vores hoteller. Og fordi vi ved, at forplejningen er en vigtig del af ethvert møde, vil vi gerne afslutte rundvisningen med en frokost i hotellets restaurant. 

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvilket hotel, du gerne vil se - men vi hjælper dig gerne på vej til at vælge det rette, hvis behovet er der. Rundvisningen er uforpligtende. 

Psst. Du må gerne invitere en ledsager med til rundvisningen.

Book din rundvisning her

Felter markeret med * skal udfyldes.
Bemærk, at din forespørgsel først er endelig, når du har modtaget en bekræftelse fra os.