Scandic OnLive

Trænger du, ligesom virkelig mange andre lige nu, til inspiration og ny viden? At blive udfordret, måske trykket lidt på maven og til at få et ordentligt skub? At blive stimuleret, grine og udvikle dig? Det har vi svaret på: Online og LIVE = OnLive! Topinspirerende foredrag - som det passer dig. Og hvor det passer dig. I salen, live på skærmen eller livestreamet på et af vores hoteller til et Scandic Friends arrangement.

Book et møde

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Vi håndterer din personlige information jævnfør retningslinjerne for GDPR

Onlive har Premiere 4. november

Vær med når vi holder premiere på OnLive foredrag med Mark Anthony, som er motivationsekspert og anerkendt som en af Danmarks mest inspirerende foredragsholdere. Det kan opleves den 4.november kl 19:30 på Scandic Falkoner.  

Marks foredrag er både morsomt og inspirerende, og du vil opleve at være godt underholdt samtidig med, at du inspireres af Marks effektive metoder, historier og måder at arbejde med motivation på. Især i disse tider. Foredraget er med andre ord en varm, morsom og lærerig mulighed for at blive inspireret til at tage fat, der hvor du kan og tro på det. Hele vejen.

Sådan deltager du:

    • Vil du have en plads i salen? - Få din billet gratis her - Benyt koden FRIENDS100
    • Vil du se med hjemmefra? - Få din billet gratis her - Benyt koden FRIENDS100
    • Vil du se med fra et af vores hoteller? Alle vores hoteller i Danmark inviterer til Scandic Friends arrangement med livestream af foredraget - med undtagelse af Scandic Kødbyen, Scandic Webers, Scandic Olympic og Scandic Aalborg City. Kontakt det hotel du ønsker at se foredraget fra.