Mødetrend: Gør mødet sjovt og involverende

Et vellykket møde er ét, man husker med glæde. Vi skal nu vende en trend inden for mødeplanlægning, der handler om, hvordan underholdning kan gøres til en del af hele dagen – og hvordan mødedeltagerne kan inddrages i underholdningen.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Underholdning som del af mødeoplevelsen

Med X-factor, Den Store Bagedyst og lignende tv-programmer er vi blevet vant til at se almindelige mennesker kaste sig ud i mange forskellige udfordringer på skærmen. Det smitter af på, hvordan vi gerne vil underholdes, og giver mange nye muligheder for sjove indslag på mødet. Samtidig er der i dag mange teknologiske muligheder for at involvere mødedeltagerne.

Tips til dig, der booker møde

Tag en tegner med til mødet
Undersøgelser viser, at vi bedre husker ord, når de kædes sammen med billeder. Så det er oplagt at sætte skub i samtaler og kreative tanker med visuelle midler. Invitér en kunstner eller illustrator med til det næste store møde og lad ham eller hende tegne mødet undervejs. Det er sjovt at følge med i, gør det lettere at huske og giver et visuelt referat af mødet, der kan tages med hjem.

Involver mødedeltagerne
Find inspiration i de mange reality- og talentshows. Inviter for eksempel mødedeltagerne på cocktailkursus hos dygtige bartendere eller lad dem komme med ’bag scenen’ hos kokkene, når de laver aftensmaden. 

Skab gode minder med teknologien
Der findes utallige foto-apps, som mødedeltagerne for eksempel kan bruge til at dokumentere deres dag eller til sjove billeder, der kan deles og give et smil på læben efter mødet eller konferencen.