Mødetrend: Møde med krop og sind

Får du en lille smule ondt i ryggen af bare at kigge på billedet ovenfor? Du kan næsten mærke stillingen, og hvordan den trækker i dig uden at være i den selv. Men måske er det i virkeligheden de mange lange møder i dårlige siddestillinger, vi faktisk risikerer at "brække nakken" på. Det er hårdt arbejde at sidde i møde hele dagen, og der er kommet fokus på sundhed og velvære, når møderne tilrettelægges.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Aktive pauser undervejs i mødet

Flere pauser er oplagt, når mødedeltagerne skal have fornyet energi. Her kan aktiviteter som enkle yoga-øvelser eller mindfulness-øvelser hjælpe med at få skuldrene ned og koncentrationen op til næste mødesession. Eller hvad med en walk-and-talk, som forener møde og bevægelse? Aktiviteterne giver også mødedeltagerne mulighed for at møde hinanden på tværs af hverdagens roller.

Kom op af stolen

De fysiske rammer om mødet bliver også udfordret. Flere undersøgelser peger på, at det er sundt at skifte siddestilling i løbet af dagen. Det kan være, mødedeltagerne skal have muligheden for både stole og loungemøbler – eller for at gå og stå undervejs.

Tip til dig, der booker møde

Læg aktiviteter ind i mødedagen
De kan både styrke relationen mellem mødedeltagerne og give et break fra mødebordet eller en god afslutning på dagen. Det kan være alt fra en Zumba-time til en gåtur med indlagt minigolf.