Mødetrend: Wow-oplevelse af god smag

Uden mad og drikke duer mødet ikke. Det er ikke nogen nyhed. Men kigger vi nærmere på tendenserne inden for forplejning, bliver der nu lagt endnu mere vægt på sundhed og velsmag samt den gode historie bag det, vi serverer. Samtidig er det vigtigt, at der er meget at vælge imellem og noget for enhver smag – for ikke to tallerkener er ens.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Sund mad på nye måder

Sundhed er i centrum, og økologi har længe været en tendens. De Ø-mærkede ingredienser hitter også på bordet, når det gælder møder – og der er mange muligheder for at få økologi på menuen. Der skal også flere grøntsager på tallerkenen, og de må gerne fylde mere end kød og andet tilbehør. Spørger man mødedeltagerne, mener 62% dog, at sundheden ikke må være på bekostning af den gode smag. Et voksende fokus på allergi og specifikke diæter betyder desuden, at vi oplever større efterspørgsel på mad uden gluten og laktose samt på veganske retter helt uden kød, æg, mælk og andre produkter fra dyr. 

Høj kvalitet og gode historier

Historien bag maden og drikkevarerne er også kommet i centrum. Lokalt producerede madvarer og ’autentiske’ råvarer fra små landbrug gør maden endnu mere spændende og vidner om kvalitet. Det gælder både klassikere som frikadeller, pasta og smørrebrød og de små ’single serves’ med stor smag, som er meget populære i buffeten lige nu. Fælles for al mad er, at kvalitet er meget vigtigere end kvantitet!