Mød vores Meeting Advisors

For at skabe det gode møde har vi brug for mennesker, som har talent og brænder for det, de laver. Som er opmærksomme, lyttende og kan omsætte dine unikke behov til et møde, der passer præcis til dine ønsker. Den slags mennesker er der ikke mange af. Men vi har fundet og sammensat et stærkt hold af dem. Mød vores Meeting Advisors.

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

500 VEJE TIL DET GODE MØDE

Vi tror på, at rådgivning er vejen til det gode møde. Derfor har vi uddannet 500 Meeting Advisors i Danmark og Norden. 

Alle vores Meeting Advisors er særligt håndplukket og trænet i at guide dig sikkert igennem dit møde fra start til slut, så du når dine mål. Med effektive processer skaber de rammerne og de bedste forudsætninger for dit møde. Og det gælder lige fra det rigtige mødelokale, til den rigtige mad og de rigtige kreative værktøjer.

6 tips til effektive møder

Du kan møde vores Meeting Advisors, når du booker møde på et af vores hoteller. Men lige her kan du få en håndfuld af deres bedste tips til effektive møder i fremtiden:

1. Find formålet og følg det til dørs
Skal der tages beslutninger, fejres eller idéudvikles, uddannes, netværkes, sælges eller inspireres? Når du har valgt til og fra, kan du bygge de bedste rammer.

2. Etablér spilleregler
Luk op for et engagerende og effektivt møde ved at etablere spillereglerne. Bed f.eks. alle om at aflevere mobilerne til "parkering" i vores Phone Nursery i starten af mødet.

3. Skab rum for dynamik
Sæt rammerne for en mødestemning, som deltagerne kan hvile i. Og indret, så det er let at bevæge sig rundt og dele god energi.

4. Luk øjnene op for teknologi
Tænk smart med live broadcasting, gamification og andre tekniske løsninger, som bringer større effekt til mødet.

5. Servér ny energi
Mad er en integreret del af mødeoplevelsen. Imponér med et sundt og nærende udvalg, som passer alle uanset allergier eller andre præferencer.

6. Overrask med friske indslag
Tilbyd forfriskninger på en ny måde og ta' en tur i det fri, når der er behov for frisk luft til hjernen.

Mød Christina - Meeting Advisor

Få de seneste nyheder om møder og konferencer

Få nyhedsbrevet direkte ind i din indbakke

Kontakt os alle hverdage kl. 8.30 -17.

33 48 04 04

meeting.dk@scandichotels.com

Samarbejde med Hyper Island

Den unikke træning, som vores Meeting Advisors får, er udviklet i samarbejde med Hyper Island, som er en af de dygtigste virksomheder inden for innovation. Resultatet er et kundefokuseret træningsmodul, som effektivt kan organisere fremtidens møder. Vores Meeting Advisors lærer bl.a. at benytte et struktureret sæt værktøjer til at skabe innovative møder - skræddersyet til dine behov.