Book et møde

Møder til alle formål

Alle møder er forskellige. For at du kan lykkes med dit mødes særlige formål, må vi skabe de unikke omstændigheder, som sikrer dig det bedste resultat. Det er derfor, at professionel rådgivning er kernen i vores mødekoncept. Uanset om dit formål er at udvikle innovative idéer, netværke, fejre et godt resultat eller noget helt fjerde, står vores Meeting Advisors klar til at guide dig. Sammen skaber I dit møde.

Hvad er formålet med dit møde?

Hos Scandic kan du holde møder af enhver slags til enhver lejligheder - store firmafester, uddannelser eller møder hvor der skal træffes afgørende beslutninger.

Beslutninger som ændrer verden

For at træffe de rigtige beslutninger har du brug for de rigtige omstændigheder. Du skal bruge det rigtige lokale, de rigtige redskaber og den helt rigtige mad. På den måde kan du føle dig tryg ved, at din beslutning i sidste ende bliver den rigtige. Skab dit næste møde sammen med en af vores professionelle Meeting Advisors. 

Vær klar til at lytte og lære

Vidste du, at den høje koncentration af vitamin i avocadoer kan forbedre dit fokus og give dine kognitive evner et boost? Når vi planlægger et møde, som har til formål at uddanne, kræser vi for selv de mindste detaljer, som kan gøre en stor forskel - fx ingredienserne på din tallerken. Skab dit næste møde sammen med en af vores professionelle Meeting Advisors. 

Tøm hovedet for tanker - fyld det med idéer

Ethvert møde begynder med et tomt rum, og enhver idé begynder på et blankt stykke papir. Har dit møde til formål at inspirere til kreativitet og at udvikle innovative idéer? Sørg for at dine omgivelser og agendaen afspejler dit formål - fyld dagen og dine rammer med inspiration. Skab dit næste møde sammen med en af vores professionelle Meeting Advisors. 

Få krogen i nye netværk

Igennem årene er der blevet skabt mange stærke forretningsrelationer i vores møderum, restauranter og lobbyer. Til netværksarrangementer vil du selv kunne mærke, hvordan luften er tyk af idéer, oplevelser bliver delt og gode råd udveksles. Skab dit næste møde sammen med en af vores professionelle Meeting Advisors. 

Møder uden standardskabeloner

At præsentere et nyt produkt er en utrolig vigtig begivenhed for en hvilken som helst virksomhed. Du har brug for, at alt fungerer. AV-udstyret du bruger, maden der serveres - alt skal tilpasses, så det opfylder dine unikke behov. Skab dit næste møde sammen med en af vores professionelle Meeting Advisors. 

Gode idéer skal vandes for at vokse

Hvis de gode idéer skal spire, skal jorden først gødes. Med andre ord skal du befinde dig i et miljø, som stimulerer din kreativitet og tillader dig at grave dybt ind efter de innovative tanker. Det er derfor, vi har skabt et mødekoncept, som fokuserer på skræddersyede møder. Vi kan tilpasse dine omgivelser og planlægge din mødedag, så du får et stærkt fundament for dit møde, og dine idéer kan gro. Skab dit næste møde sammen med en af vores professionelle Meeting Advisors. 

Formålet er at fejre!

Der er mange gode grunde til at fejre. Nærmer din virksomhed sig et stort jubilæum? Måske fylder jeres direktør rundt, eller I har lige vundet en stor, ny kunde? Selv de mindste sejre kan have stor betydning og fortjener at bliver markeret.

Uanset hvad du fejrer, og hvor mange du inviterer, står vi klar til at tage imod dit selskab. Ingen fester er ens, men alle fester er noget helt særligt hos Scandic. Skab din næste fest sammen med en af vores professionelle Meeting Advisors.

Få inspiration til gode møder og invitationer til særarrangementer – tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Få nyhedsbrevet direkte ind i din indbakke