Book hotel

Vores hotel i centrum af Herning byder dig velkommen med en hyggelig stemning. Vi ligger tæt på stationen, Herning Kongrescenter, MCH Messecenter Herning og Jyske Bank BOXEN. Vores værelser er store og rummelige, og vi har fri parkering foran hotellet.

Read more about Scandic Regina

Nyd et ophold på Scandic Regina med unik placering centralt i Herning. Når du træder indenfor, vil du stå i vores store og lyse lobby. Herfra er der adgang til vores moderne restaurant, hvor vores kokke er klar til at lave dig en udsøgt middag. Du kan også nyde en fadøl eller en kop kaffe i vores bar. Alle vores værelser er store og rummelige, og indrettet i et moderne, skandinavisk design. Vores senge er ekstra lange (210 cm) - sengene til børnene er dog lidt kortere. Vores veloplagte konferencepersonale er klar til at byde jer velkomne i vores moderne møde- og grupperum, hvor vi har plads op til 150 personer. Når I har brug for en mødepause, kan I vise jeres talent med et spil bordfodbold eller bordtennis i vores fritidsrum. Du kan også holde formen ved lige i vores moderne og veludstyrede fitnessrum. Leder du efter et hotel i centrum af Herning med parkering, tilbyder vi gratis parkeringpladser foran hotellet.

Scandic Regina ligger i centrum af Herning, midt i knudepunktet mellem kulturliv, spisesteder, togstationen og shopping. Få minutters gang fra hotellet finder du Herning Kongrescenter, og ikke langt fra hotellet ligger MCH Messecenter Herning. Skal du opleve alverdens artister i Jyske Bank BOXEN, er vores hotel i Herning et oplagt sted at overnatte. Du kan også give hele familien en sjov dag i forlystelsescentret Baboon City.

4.0 533 anmeldelser fra TripAdvisor

Vores restaurant og bar holder lukket fredag til søndag, begge dage inklusiv. Vi serverer selvfølgelig morgenmad hver dag.
Restauranten er lukket i julen mellem 22. december og 2. januar. Morgenmad serveres dagligt.

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Regina Telefon

+45 97 21 15 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Regina Adresse

Fonnesbechsgade 20
Herning

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Meeting, Conference, Rex

Skal du holde møde eller konference i Herning? Scandic Regina ligger centralt i Herning og vi tilbyder fleksible mødelokaler til små og store møder. Vores hotel er også det perfekte udgangspunkt for et besøg i Messecenter Herning og Herning Kongrescenter.

Book et mødelokale