Bryllupsfest på Scandic

Hos Scandic Hotels ved vi, hvad der skal til for at holde den bryllupsfest, I altid har drømt om. Vi har mere end 60 års erfaring i at arrangere fester, og vi står klar til at guide og hjælpe jer til at få lige præcis den bryllupsfest, der passer til jer.

Hold den bryllupsfest, I ønsker på Scandic

Drømmer I om et romantisk bryllup på en herregård? Eller er det bryllupsbilleder med Københavns tagtoppe i baggrunden, I altid har set for jer? Med en bryllupsfest på et Scandic hotel vil vi gøre alt for, at I kan I holde jeres drømmebryllup.

Romantisk bryllupsfest - Scandic har omgivelserne

Hos Scandic har vi mere end 60 års erfaring i at arrangere fester, og vi har de bedste og mest romantiske rammer til netop jeres bryllupsfest. I tæt samarbejde med jer, vil vi planlægge den bryllupsfest, I altid har drømt om. I løbet af bryllupsfesten sørger vi for det praktiske, og vores dygtige kokke sikrer jer og jeres gæster en udsøgt festmiddag.

Bryllupsfest med overnatning

Planlægger I en bryllupsfest med overnatning, er et Scandic hotel det oplagte sted at holde festen. Glem alt om besværlig hjemtransport, og overnat i stedet på hotellet. Vi kan tilbyde særpriser på vores hotelværelser, ligesom der i prisen er inkluderet en overnatning i suiten til brudeparret.
Morgenen efter festen sørger vi for, at I får den bedste start på dagen med vores store og lækre morgenmadsbuffet.

Planlægning af jeres bryllup

Vi ved, fra vores store erfaring med bryllupsfester, at tæt samarbejde med jer er afgørende for det perfekte bryllup. Derfor går vi meget op i, at planlægningen foregår i tæt samarbejde imellem jer og vores kompetente personale.