Bryllup på Scandic Palace Hotel

Vil I gerne holde jeres bryllup i København? Så anbefaler vi Scandic Palace Hotel - et luksuriøst og historisk hotel på Rådhuspladsen i København.

Bryllupsfest på Scandic Palace Hotel i København

Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen vil danne den perfekte ramme for jeres bryllup. Hotellet har ligget i centrum af København i mere end 100 år, og dets fantastiske historie og luksuriøse indretning vil kaste glans over jeres bryllupsfest. Med stjernestøv fra tidligere gæster som Audrey Hepburn, er I sikret en romantisk bryllupsfest.
Københavns gader, kanaler og arkitektoniske perler byder desuden på et væld af muligheder, når det kommer til baggrunden for jeres bryllupsbilleder.

Udsigten fra Scandic Palace Hotel - bryllup i København

Spis middag i vores eksklusive restaurant

Bryllupsfesten vil blive afholdt i hotellets restaurant, som vi lukker af for jeres selskab, når I er mere end 45 gæster. Her vil vores personale servere en udsøgt middag, der er baseret på sæsonens bedste råvarer. I restauranten kan vi sætte bordene, så de passer til jeres behov og ønsker. Vi kommer gerne med et forslag til en bryllupsmenu, men i samarbejde med vores køkkenchef kan I også selv sammensætte jeres egen menu.

Fest og dans til langt ud på natten

Efter middagen gør vi plads til jer i vores hyggelige bar, hvor der er tre timers fri bar med vin, øl og vand. Vores dygtige bartendere kan også mixe lækre drinks til jer efter behov.
Scandic Palace Hotel er det oplagte sted til en bryllupsfest, hvis I leder efter lokaler, hvor I kan danse til langt ud på natten. Vores festlokaler ligger ikke under hotelværelserne, så brud og brudgom kan danse og høre høj musik med deres gæster helt til kl. 03.00. Når fødderne giver op efter mange timers dans, serverer vi lækker og tiltrængt natmad til de sultne.

Det nygifte brudepar overnatter i suiten uden beregning

Når I holder bryllupsfest på Scandic Palace Hotel i København, kan I vågne op til jeres nye liv sammen til den skønne udsigt over Københavns Rådhusplads. Som brudepar overnatter I uden beregning i vores smukke suite.
Vi kan desuden arrangere værelser til jeres gæster på hotellet, hvis I leder efter et sted at holde bryllupsfest med overnatning.
Om morgenen kan I spise jer mætte i vores store morgenmadsbuffet, der er inkluderet i værelsesprisen. Her er der både søde og sunde valgmuligheder for enhver smag.

Restuarant og superior plus på Scandic Palace Hotel - bryllup i København

Få en rundvisning

Kom gerne og få en rundvisning på vores smukke og historiske hotel. Sammen kan vi tale om, hvad der er den bedste løsning for jer, og vise jer de mange muligheder vores hotel kan byde på, hvis I gerne vil holde et unikt og romantisk bryllup.
Ring til Scandic Palace Hotel på telefon 33 14 40 50 eller send en email til palace@scandichotels.com for at høre nærmere om bryllup på hotellet.

Hvad indeholder en bryllupsfest på Scandic Palace Hotel?

  • Velkomstdrink
  • Treretters bryllupsmiddag
  • Vine ad libitum under hele middagen
  • Kaffe og te efter middagen
  • Tre timers fri bar med øl, vand og vin
  • Natmad
  • Suite til brudeparret
  • Morgenmad dagen efter festen
  • Bryllupslokaler til jeres fest er inkluderet i prisen

Ønsker I denne form for bryllupsfest anbefaler vi, at den varer 7 timer. Den koster fra 1069 kr. pr. person - men vi skræddersyr gerne en løsning kun til jer.