Festmenuer

Skal du holde fest på Scandic? Vores dygtige kokke er klar til at tilberede din festmenu. Menuen er baseret på de bedste råvarer, så du og dine gæster er sikret en unik smagsoplevelse.

Læn dig tilbage og lad os tilberede din festmenu

Når du vælger at holde fest på Scandic, hjælper vi dig med al planlægningen og vi tilbereder selvfølgelig også din festmenu.

Vælg den festpakke, som passer bedst til dit arrangement. Når du har valgt festpakke, kan du vælge at opgradere din menu med retter fra Kategori 2 og/eller Kategori 2. Du kan se alle kategorierne nedenfor. Ønsker du ikke en fuld festpakke, koster en forret eller dessert fra 79 kr., mens hovedretten koster fra 195 kr. Prisen for en menu med tre retter eller buffet er fra 333 kr..

Festpakker på Scandic | Scandic Hotels

Hurtige links

Forretter | HovedretterDesserterNatmadBuffetVinmenuEkstra på menuenBrunchmenu

Forretter

Kategori 1

  • Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing. Garneret med dild og lime.
  • Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie.
  • Røget laks med rygeostcreme, rugbrødscrumble og citronconfit.
  • Rillette af kalv med spøde salater, syltede beder og vinaigrette.

Kategori 2

  • Oksecarpaccio med små, sprøde slater samt revet vesterhavsost og trøffelpuré.
  • Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt med dijonsennep.
  • Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat.
  • Terrine af sæsonens fisk med urteasp og citruscreme.

Kategori 3

  • Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons.
  • Rør torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg.
  • Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder.
  • Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta.

Hovedretter

Kategori 1

  • Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langtidsbagte porre.
  • Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce.
  • Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce.
  • Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerrødder og hertil pebersauce.

Kategori 2

  • Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise.
  • Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille og mild rosmarinsause.
  • Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce.

Kategori 3

  • Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og demiglace.
  • Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky.
  • Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobellosvampe.
  • Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler hertil ærter, gulerødder og forårsløg samt brunet smør.

Desserter

Kategori 1

  • Nougat isbombe med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum, frisk frugt og citronmelisse.
  • Variation af rabarber med is og sprødt.
  • Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrus sorbet.
  • Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær.

Kategori 2

  • "Kæmpe eskimo" - solbærfromage med chokolade og solbærsorbet.
  • Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant.
  • Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt, hvid chokolade.

Kategori 3

  • Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær.
  • Scandics vifte af små, lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter.
  • Nougat fragilité med citrusskum og salat af citrusfrugter.

Natmad

Kategori 2

  • Chili con carne med cremefraiche og ris.
  • Karrycreme med hønsekød, grøntsager og ris. Hertil friskbagt brød.
  • Æggekage serveret med bacon, tomat, purløg, sennep og rugbrød.
  • Lune frikadeller med kartoffelsalat.

Kategori 3

  • Stort pølsebord med patéer, forskelligt tilbehør og brød.
  • Udvalg af små pålægsboller.
  • Biksemad med rødbedder, rugbrød og sauce bearnaise.
  • Hot dogs ad libitum med klassisk tilbehør.

Buffet

Kategori 1

  • Carpaccio af okse med parmesan, rucola, pinjekerner og olivenolie.
  • Rødbede-"gravad laks" med peberodscreme.
  • Dampet torsk i weissbier med chili og citron. Serveret med cremefraiche.
  • Dansk black angus helstegt med hvidløg og timian. Serveret med saute af sæsonens grøntsager.
  • Nænsomt stegt kyllingebryst med chorizopølse og estragonsauce.
  • Kartoffel rösti med rodfrugter.
  • Grov ratatouille.
  • Salat nicoise med bønner, æg, kartofler og oliven.
  • Plukket torvesalat med vinaigrette.
  • Kageplanke med 3 slags kage, frisk frugt og coulis.

Kategori 2

  • Krebsesalat serveret med krydderurter og sauce verte.
  • Paté med nødder.
  • Roulade af røget hellefisk med basilikumcreme på plukket salat med dild og lime.
  • Dansk skagenskinke med tomat-æble concasse.
  • Skindstegt sandart med ærtepuré og safrancreme.
  • Ungkvæg stegt med havsalt og nordiske urter.
  • Kyllingebryst fra Gråsten med hvidløg og timian.
  • Små kartofler stegt med honning og hasselnødder.
  • Plukket torvesalat med vinaigrette.
  • 3 oste fra skandinaviske gårdmejerier. Serveret med bornholmske rugkiks og blommechutney.
  • Jordbær-rabarber trifli med makroner og ristede mandler toppet med vaniljecreme.

Vinmenu

Kategori 1

  • Husets vin

Kategori 2

  • Nitus Cava Brut Reserve
  • Viña Errazuriz Sauvignon Blanc
  • Los Navales White, Rueda Verdejo
  • Viña Errazuriz Cabernet Sauvignon
  • Saint Esprit Côtes du Rhones

Kategori 3

  • Scotto Chardonnay, Lodi Californien
  • Estate Riesling Max Ferd. Richter
  • Scotto Old Vine Zinfandel, Californien
  • Itynera Primitivo, Puglia
  • Solum, Bodegas Hable, Spanien

Ekstra på menuen

Mellemretter

  • 3 slags europæiske oste med salt og sødt.
  • Champagnesorbet.
  • Andelevermoussé med portvinsgelé og saltede nødder.
  • Rørt kalvetatar med sennepsmayo og vagtelæg.
  • Citron/estragon granité.

Diverse tilkøb

  • Husets spiritus pr. påbegyndt time
  • Snacks ved velkomst
  • Snacks ved baren
  • Kransekage
  • Hjemmelavet Ragusa

Sæsontilvalg

  • Stenbidderrogn med creme fraishe og hakket rødløg.
  • Hvide asparges med håndpillede rejer.
  • Sommerbuk.
  • Krondyr.
  • Danske jordbær.

Brunchmenu

  • 3 slags charcuterie, 3 oste fra Europa og 2 slags marmelade.
  • Kryddersild med appelsin, lun leverpostej med svampe og bacon, røræg, bacon, stegte pølser og baked beans.
  • Græsk yoghurt med frugtkompot og pandekager med ahornsirup.
  • 3 forskellige små muffins, mini croissanter og mini wienerbrød.
  • Skåret frugt, rundstykker, groft brød, rugbrød og smør.
  • Kaffe, te og 2 slags juice.

Tilvalg til brunch

  • Lime-marineret laks med brøndkarsecreme.
  • Røget laks med røræg.
  • Varmrøget ørred med kold radisecreme.
  • Fyldte omeletter med rejer, tomat og basilikum.
  • Salat med grillede grøntsager.
  • Små frikadeller med syltede agurker.
  • Lun grøntsagstærte.
  • Salat med grønne bønner, bacon og krydderurter.