Allergivenlig morgenmad for alle - respekt for særlige ønsker

Ude godt, men hjemme bedst er oftest sandt for mennesker med særlige behov og krav til kosten. Bare ikke på Scandic. Som den første hotelkæde i Danmark tilbyder vi nu en hel ny morgenmadsbuffet til dig, som ikke tåler og måske har fravalgt gluten og laktose. Eller lever vegansk. Vi kalder det 'Morgenmad for alle'.

Noget for alle - bogstaveligt talt | Morgenmad for alle forpligter | Morgenmad er ikke bare morgenmad | Ren pølsesnak | Opskrifter

Spis med ro i maven - Vores morgenmad er allergivenlig

Den særskilte morgenbuffet byder på et stort udvalg af håndplukkede lækkerier. Lige fra vegansk ost, laktosefri mejeriprodukter, knækbrød og godt glutenfrit brød til granola, nøddesmør og kager til den søde tand. Alt sammen er særligt udvalgt af vores dygtige kokke. Naturligvis med respekt for den gode smag. Og selvom den nye morgenmadsbuffet er allergivenlig og tiltænkt gæster, som helst undgår gluten, laktose og animalske produkter, må alle selvfølgelig gerne spise med.

En god start på dagen. For alle

Morgenmad for alle er dækket op ved siden af vores velkendte morgenmadsbuffet, der er et stort tag-selv-bord med sunde og økologiske lækkerier for enhver smag.
God morgen og velkommen til Scandic.