Danmark for målene

I sommeren 2019 deltager vi i "Danmark for Målene" - en fælles indsats, der skal udbrede kendskabet til FN's 17 verdensmål og samtidig gøre noget højpolitisk letforståeligt. Scandic er med i 48 byer rundt om i landet, under temaet "Fødevarer i balance". Ses vi?scandic støtter "danmark for målene"

Måske du har hørt om FN's verdensmål før? Måske du ved, at der er 17 forskellige mål, eller var det 19? Måske du tænker, at det vist har noget med klima og fattigdom at gøre? Måske du slet ikke kender til FN's verdensmål? 

Vi ved, at det med FN's verdensmål kan være svært at sætte ord på. Men vi ved også, at det er vigtigt at gøre en indsats. Derfor deltager vi i "Danmark for Målene" - et dansk initiativ, hvor vi, sammen med en række aktører, kendte ansigter og ikke mindst borgere i 48 danske byer, vil gøre verdensmål til hverdagsmål. 

Hvad er Danmark for Målene?

Danmark for Målene handler om at udbrede kendskabet til verdensmålene på tværs af landet. Det handler om at få noget højpolitisk ned på jorden og ind i hverdagen hos den enkelte dansker. Det handler om at forstå, hvordan vi alle, på en simpel måde, kan være med til at gøre en forskel. 

Hør initiativtageren til "Danmark for Målene", Henrik Rud, forklare Scandics kommunikationschef, hvad projektet går ud på.