11 idéer til lækre kombinationer af brød og pålæg

Hos Scandic serverer vi en morgenmadsbuffet, der har noget for alle, fra allergikere og veganere til dem, der elsker mælk og kød. Alt du behøver til en god start på dagen. Hvilken sammensætning af brød og pålæg foretrækker du? Find din favorit blandt vores forslag til superlækre kombinationer af brød og pålæg, som du nemt kan lave med vores morgenmadsbuffet!11 måder at variere morgenmadsbuffeten på

Tag et kig på vores 11 idéer til superlækre kombinationer af brød og pålæg, som du nemt kan lave her. Scandics morgenmadsbuffet er altid inkluderet i prisen, når du bor på et af vores hoteller i Norden, og den er yderst varieret. Kun fantasien (og måske tiden) sætter grænser. Få inspiration med 11 måder at lave superlækre kombinationer af brød og pålæg.

1. Brød og sild

Start dagen med en klassisk svensk ret: knækbrød, æg og sild. Frisésalat, purløg og tynde radiseskiver gør den blot endnu mere lækker.

2. Den italienske

En skøn kombination med smag af både Sverige og Italien. Smør et tykt lag smøreost på det sprøde knækbrød, og læg skiver af cherrytomater og en smule frisk basilikum ovenpå.

3. Kalkun og dijonsennep

Kombinationen af kalkun, smøreost og dijonsennep er svær at slå. En luftig bolle og nogle grønne spirer på toppen gør dette til en morgenmadsfavorit.

4. Gourmet

En luksusmorgenmad med sød, syrlig og fyldig smag. Start med rugbrød og smøreost, læg blåbær, blåskimmelost, honning og pærer ovenpå. Og glem ikke valnødderne!

5. Brie og marmelade

Brie hører til på morgenbordet. Enig? Så læg et par tykke skiver på noget surdejsbrød dækket med salatblade. Hindbærmarmelade og tynde skiver af æble sætter prikken over i’et.

6. Engelsk morgenmad

En ægte klassiker i den engelske morgenmad, med et twist. Læg en stor portion røræg blandet med baked beans på en skive franskbrød. Slut af med sprød bacon og lidt persille!

7. Brød med kød

Bacon og paté på samme stykke brød? Kan man det? Ja, og det er virkelig lækkert! Tilføj syltede agurker, sprød salat og en smule persille, så kan du begynde dagen med masser af smag.

8. Brød med laks

Forkæl dig selv med lækker luksus med et par skiver koldrøget laks på mørkt fuldkornsbrød. Tilføj sennep og dilddressing, og slut af med hakkede rødløg på toppen.

9. Glutenfrit brød med vegansk tilbehør

En kombination for alle! Vælg glutenfrit knækbrød og smør det med vores Oatly “smøreost” uden mælk. Læg skiver af banan og grønne æbler på toppen.

10. Helsemad

Mættende, lækker og frisk – en vinder! Det luftige havrebrød er lækkert med cremet hytteost og hårdkogte æg. Læg nogle skiver af agurk og radiser på toppen.

11. Dessert

Slut af med en mad til børn i alle aldre! Smør smøreost eller flødeskum på et stykke svensk fladbrød. Læg en pandekage på toppen, og tilføj Nutella og en håndfuld hindbær. Mums!

 

Udbuddet i vores morgenmadsbuffet kan variere, så vi garanterer ikke, at alle sammensætningerne kan laves på alle hoteller. Men det er altid muligt at lave lækre kombinationer af brød og pålæg. Faktisk masser af dem!