REN PØLSESNAK: DANSK FRITGÅENDE ANGUS

På Scandic ønsker vi at give alle den bedste start på dagen med god morgenmad. Også hvis du har særlige behov og fx ikke vil gå glip af røræg og pølser til morgenmaden. Derfor kan du på alle danske Scandic hoteller finde gluten- og laktosefri oksekødspølser fra dansk fritgående Angus kvæg på vores store og velkendte morgenmadsbuffet.Pølser fra Dansk fritgående Angus - uden gluten og laktose

Scandic har i længere tid haft kød fra dansk fritgående Angus på menuen. Kød fra Anguskvæg er berømt over hele verden for dets mørhed og fedtmarmorering. En god fedtmarmorering bidrager til den gode smag og giver endnu mere saft og kraft.
 
Dansk fritgående Angus er ingen undtagelse. Kvæget går frit ude og inde, og når dyr har haft det godt, kan det smages. Kødet modnes på en krog i et stort, luftigt kølerum i op til 35 dage. Det bidrager til den gode smag, og gør kødet ekstra mørt.

Angus pølser

Angus serveres ikke kun som store røde bøffer på Scandic. Det gode kød er også en del af vores morgenmadsbuffet. Her kan du forkæle din tallerken med lækre Angus pølser – oven i købet fri for gluten og laktose. Så kan du spise løs med ro i maven.