Vores festlokaler

Fester varer ikke blot én enkelt dag. Vi glæder os og drømmer om dem længe inden. Vi mindes og taler om dem i lang tid efter. Hos Scandic har vi mange års erfaring med fester og selskaber. Når du holder fest i et af vores mange festlokaler, hjælper vi dig med alle detaljer, så du får lige præcis den fest, du drømmer om. Lad os danne rammerne om din fest!

Vi har festlokaler til de bedste fester

Vi har festlokaler i hele landet

Hos Scandic tager vi os af alt det praktiske lige fra planlægning til oprydning. Så kan du nyde din fest i selskab med dine gæster. 

Uanset om du holder konfirmation, barnedåb, bryllup eller et helt fjerde arrangement, så har vi hyggelige, moderne og charmerende festlokaler. Du finder festlokaler og selskabslokaler på de fleste vores 23 hoteller, der er fordelt over hele landet.

Vi tilbyder selvfølgelig også overnatning, så ingen behøver at tænke på hjemtransporten. Når I overnatter hos os, er morgenmad inkluderet i prisen.

På menuen

Vores festmenuerNår dine ønsker til menuen lander i køkkenet, går vores dygtige kokke i gang med forberedelserne under ledelse af vores erfarne køkkenchefer. 
Vi udvælger nøje ingredienserne baseret på sæsonens råvarer.

Vores menuer er delt ind i 3 kategorier med hver deres unikke smagsoplevelser. For priser på menuerne, se nedenfor.

Festpakker

Vi har sammensat 3 forskellige festpakker, og du kan vælge den, der passer bedst til dit arrangement. Når du har valgt festpakke, kan du vælge at opgradere din menu med retter fra Kategori 2 og/eller Kategori 2. 

Hoteller med festlokaler