2 millioner medlemmer - lad os fejre det med 30 hotelophold

Tak! 2 millioner gange tak. Scandic Friends har nu rundet 2 millioner medlemmer - og vi fejrer det med at give dig chancen for at vinde et af 30 hotelophold. Du bestemmer selv din Scandic destination. Én heldig vinder får desuden en hemmelig og eksklusiv præmie.

Mand og kvinde i konfetti

Vind en septemberweekend for to

Vi er så glade for, at der nu er 2 millioner medlemmer af Scandic Friends. Som tak til alle vores medlemmer, giver vi nu dig og en ledsager muligheden for at vinde en hotelweekend i september. Vælg imellem 230 hoteller i hele Norden. Vi har også en helt ekslusiv - og endnu hemmelig - præmie til et heldigt medlem.

Konkurrencen slutter den 22. juni, så skynd dig at deltage før det er for sent. Hvis du ikke allerede er medlem, men gerne vil deltage i konkurrencen, kan du melde dig ind i dag.

Svar på spørgsmålene for at deltage i konkurrencen

På hvilken Scandic destination ønsker du at afholde din septemberweekend? *
 
Hvis du vinder, hvilken weekend i september ønsker du så at afholde dit weekendophld i? (det er muligt at vælge flere) *
Hvad ville være den perfekte måde at tilbringe din septemberweekend? Fortæl os, hvorfor det er dig, der skal vinde. *
Navn (fornavn og efternavn) *
Telefonnummer *
E-mail *
Alder (vælg fra listen)
Hvor bor du? (Vælg fra listen) *
Dit medlemsniveau er... (vælg fra listen) *
 
  Felter markeret med * skal udfyldes

Er du endnu ikke medlem? Meld dig ind i Scandic Friends i dag! 

Vilkår og betingelser
Scandic forbeholder sig retten til at tage fotos og filme vinderne af hotelopholdene. Scandic forbeholder sig desuden retten til at bruge disse billeder og film i vores markedsføring og kommunikationsaktiviteter. Når du indsender dine svar, accepterer du automatisk vilkår og betingelser for denne konkurrence.