TILBUDDET ER UDLØBET

Dette tilbud er desværre udløbet, men vi har mange flere tilbud og hotelpakker. Klik på "Tilbud" i hovedmenuen.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

2.000 ekstra point til dig!

Vi er slet ikke færdige med at fejre, at Scandic Friends nu har 2 millioner medlemmer. Derfor giver vi dig 2.000 ekstra point næste gang, du overnatter hos os.

Alt du skal gøre er at aktivere tilbuddet nedenfor, booke dit ophold og glæde dig til 2.000 ekstra point.

Tilbuddet gælder for bookinger foretaget fra den 28. november og inden den 31. december 2017. Tilbuddet gælder for ophold afholdt inden 31. marts 2018. Du kan kun benytte dig af tilbuddet én gang - dvs. at pointene bliver overført til din medlemskonto efter det første ophold, du har afholdt inden den 31. marts, hvis du aktiverer koden nedenfor.

En unik oplevelse

Dennis og Maria vandt vores storslåede konkurrence, men de fik sig noget af en overraskelse, da de checkede ind på Scandic Anglais i Stockholm.

Aktiver