Vi fejrer 2 mio. medlemmer!

I år ramte vi 2 millioner medlemmer af Scandic Friends. Det fejrede vi med en storslået konkurrence - men vi er ikke færdige endnu. Derfor giver vi dig 2.000 ekstra point for din næste overnatning hos os. Er du endnu ikke medlem? Meld dig ind i dag, og du får alle medlemsfordelene med det samme.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

2.000 ekstra point til dig!

Vi er slet ikke færdige med at fejre, at Scandic Friends nu har 2 millioner medlemmer. Derfor giver vi dig 2.000 ekstra point næste gang, du overnatter hos os.

Alt du skal gøre er at aktivere tilbuddet nedenfor, booke dit ophold og glæde dig til 2.000 ekstra point.

Tilbuddet gælder for bookinger foretaget fra den 28. november og inden den 31. december 2017. Tilbuddet gælder for ophold afholdt inden 31. marts 2018. Du kan kun benytte dig af tilbuddet én gang - dvs. at pointene bliver overført til din medlemskonto efter det første ophold, du har afholdt inden den 31. marts, hvis du aktiverer koden nedenfor.

En unik oplevelse

Dennis og Maria vandt vores storslåede konkurrence, men de fik sig noget af en overraskelse, da de checkede ind på Scandic Anglais i Stockholm.

Aktiver