Brug dine point

Brug dine point på bonusnætter hos os eller på en fordel hos en af vores partnere. Bonusnætter kan betales enten helt eller delvist ved hjælp af dine point. Har du lyst til at glæde en anden med dine point? Overrask din familie eller en nær ven med en bonusnat eller donér dine point til et godt formål.Book en bonusnat

 • Delbetaling
  Betal dine bonusnætter delvist med dine point.
 • Betal dine bonusnætter udelukkende med point
  Du kan selvfølgelig også betale dine bonusnætter udelukkende med point. 
 • Giv en bonusnat som gave
  Du kan altid give en af dine bonusnætter væk som gave til en anden. Ønsker du at give en bonusnat som gave, skal du ringe til vores Medlemsservice. Du kan desværre ikke booke en bonusnat til en anden via vores website eller app.

  Ring til medlemsservice på +45 33 48 04 01.

Antallet af ledige værelser afsat til bonusnætter kan variere i den pågældende periode. Læs mere om betingelserne, når du skal bestille en bonusnat.

Delbetaling - sådan fungerer det

Du kan delbetale for bonusnætter, hvis en bonusnat koster min. 10.000 point. Du skal have mindst 10.000 point for at kunne delbetale en bonusnat. For at delbetale vælger du det ønskede hotel og krydser af i feltet "Book bonusnat". Herefter kan du se, hvor mange point, du skal bruge for at kunne delbetale en bonusnat på det hotel, du har valgt. 

Brug point hos vores partnere 

Optjen og brug point på endnu flere måder. Deltag fx i eksklusive arrangementer og få unikke tilbud hos vores partnere.

Partnertilbud

donér point