Fakta på dine fordele

Som medlem af Scandic Friends får du fantastiske fordele lige fra dag ét. Nyd rabatter på ophold og mad - særligt i weekenderne. Når du melder dig ind i Scandic Friends, løfter du din hoteloplevelse til et helt nyt level, og jo højere level, jo flere fordele vil du få.

Bliv medlemVelkomstbonus

Meld dig ind i Scandic Friends og få en særlig gode lige med det samme: en velkomstbonus på 500 point! Så er du allerede i gang med at optjene point og bevæge dig mod næste level. Nedenfor finder du fordelene for alle levels. Det koster naturligvis ikke noget at være medlem. 

20% RABAT I WEEKENDER

Forsød tilværelsen med et weekendophold. Som medlem får du 20% rabat i de fleste weekender (fredag-søndag) og ferieperioder*, når du booker på vores website med bookingkoden FG2.

*Afhænger af tilgængelighed og gælder et begrænset antal værelser

3% RABAT - ALLE HVERDAGE

Når du er medlem af Scandic Friends, vil vi gerne sørge for, at du altid får rabat, når du booker på vores website. Du kan få din rabat online alle ugens dage ved at bruge bookingkoden FG2.

10% RABAT PÅ MAD I WEEKENDER

Nyd en lækker morgenmad, brunch eller middag i weekenden. Selvom du ikke overnatter på et af vores hoteller, får du altid 10% rabat på maden fredag-søndag. Rabatten gælder for op til seks personer i vores restauranter, shops og caféer på alle destinationer.

 Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Husk, at vise dit digitale medlemskort eller giv personalet dit medlemsnummer.

BONUSNÆTTER OG DELBETALING

Besøg os oftere og få mulighed for at snuppe endnu en overnatning - uden beregning. Du kan bruge dine point på at booke bonusnætter på vores hoteller. Antallet af point, som du skal bruge til en bonusnat, afhænger af det hotel, du vælger. Annullerer du din booking, får du dine point tilbage. Bruger du point, som udløber inden ankomstdagen, og derefter annullerer din booking, vil disse point dog stadig udløbe. Møder du ikke op, er pointene også tabt.

Du kan også delbetale bonusnætter. Det betyder, at du ikke behøver at have det fulde påkrævede pointbeløb, som det kræver for at booke en bonusnat på et hotel. Ved delbetaling trækkes dine point fra, når du booker dit ophold, og så betaler du resten ved ankomsten. Du optjener naturligvis point for det beløb, du betaler.  

Giv en bonusnat som gave

Du kan altid give en af dine bonusnætter væk som gave til en anden. Ønsker du at give en bonusnat som gave, skal du ringe til vores Medlemsservice. Du kan desværre ikke booke en bonusnat til en anden via vores website eller app.

Ring til medlemsservice på +45 33 48 04 01.

EKSKLUSIVE PARTNERTILBUD

Optjen og brug point på endnu flere måder. Vi har udvidet vores netværk med nye, gode samarbejdsaftaler. Få eksklusive tilbud og invitationer til arrangementer fra vores unikke partnere.

BO 2, BETAL FOR 1

Nyd dit ophold lidt mere, og tag et familiemedlem med, når du bor hos os. Personen bor for 0 kr. på dit værelse. Book blot dit ophold for 2 personer som normalt - så trækker vi rabatten fra på hotellet. Det er vigtigt, at du først betaler for opholdet på hotellet – bo 2, betal for 1 gælder ikke, hvis du har forudbetalt værelset. På nogle af vores værelser koster det ikke mere for en ekstra voksen. I disse tilfælde får du ikke yderligere rabat. Husk altid at oplyse det ved check-in, når du bor 2 for 1. 

Restaurantvoucher

Snup et mellemmåltid i vores shop, eller forkæl dig selv lidt ekstra til middagen med vores restaurantvouchers. Fra Level 2 får du en restaurantvoucher i forbindelse med hver kvalificerende overnatning, du har hos os. Vær opmærksom på, at restaurantvouchers ikke er inkluderet under ophold med bonusnætter eller ved delbetalte bonusnætter, og at den kun kan bruges i restauranter drevet af Scandic selv.

 

 

Beløb pr. level

50 kr. 100 kr. 150 kr.

Bonus for booking online

Du er kun ét klik fra at optjene flere point. Når du booker dit ophold direkte på vores website, optjener du bonuspoint. 

Bonuspoint pr. nat ved booking online

 

 

Bonuspoint pr. level

200 point 230 point 250 point 300 point  

 

VÆRELSESOPGRADERING

Vi vil rigtig gerne gøre lidt ekstra for dig, som bor hos os ofte. Og fordi vi tror, at du måske har brug for lidt mere plads, når du tilbringer meget tid hos os, vil vi fra Level 3 altid forsøge at give dig en opgradering. Opgraderinger afhænger af hotellets tilgængelige værelser. 

SEN CHECK-UD, NÅR DET ER MULIGT

Få lidt ekstra tid til at forberede dig til et møde, eller nyd at du bare kan snuppe et par timers ekstra søvn. Fra Level 3 tilbyder vi sen check-ud, når det er muligt. Dette kan først oplyses under dit ophold. 

FRI ADGANG TIL "NORDENS måske STØRSTE FITNESSKÆDE"

Fra Level 3 får du adgang til alle Scandics fitnessrum - også når du ikke overnatter på et af vores hoteller. Og med masser af hoteller fordelt over 6 lande, giver det dig fri adgang til Nordens måske største "fitnesskæde".
Eftersom vi ikke altid kan tilbyde omklædningsrum og bad, anbefaler vi, at du møder op i dit træningstøj. 

Bruger du vores fitnessrum, skal du være opmærksom på

  • Denne fordel omfatter kun Scandics egne fitnessrum
  • Fordelen er personlig og gælder kun for én person
  • Du skal checke ind og ud i receptionen med dit medlemskort og gyldig legitimation
  • Fitnessrummet benyttes på medlemmets eget ansvar
  • Fordelen omfatter kun fitnessrummet, og vi kan ikke garantere adgang til omklædningsrum

VIP-TELEFONSUPPORT

Som medlem på Top Floor eller derover får du direkte adgang til vores medlemsservice. Ring blot til vores normale nummer 33 48 04 01, og følg instruktionerne.

Livstidsmedlem

Når du er medlem på Top Level, har du mulighed for at blive livstidsmedlem. Det betyder, at du altid være medlem på Top Level. Du rykker aldrig ned på et lavere level - uanset hvor mange eller få overnatninger, du har hos os. Vi giver dig besked, hvis du opnår status som livstidsmedlem på Top Level.

48-timers værelsesgaranti

Dette er en unik fordel for medlemmer på Top Level. 48-timers værelsesgarantien gælder, når et hotel er fuldt booket, og du booker mindst 48 timer i forvejen. Lokale undtagelser til 48-timers garantien kan opstå i forbindelse med større events i området. Se listen nedenfor for mere information om datoer, hvor undtagelser kan opstå. Du kan booke direkte på hotellet eller igennem vores reservations- og medlemsservice. 

Værd at vide om 48-timers værelsesgarantien: Reservationer skal garanteres med kreditkort i forbindelse med bookingen. Du kan kun benytte 48-timers garantien på ét værelse, og kun når det er dig selv, der afholder opholdet. Vi kan ikke garantere en bestemt værelseskategori. 48-timers værelsesgarantien gælder ikke, når du booker med bonus cheque og virksomhedspriser, men du kan bruge bonus cheque som delbetaling og betale resten separat. Du kan ikke benytte 48-timers værelsesgarantien, når du booker en bonusnat. 

 

Bliv medlem