Fakta på dine fordele

Som medlem af Scandic Friends får du fantastiske fordele lige fra dag ét. Nyd rabatter på ophold og mad - særligt i weekenderne. Når du melder dig ind i Scandic Friends, løfter du din hoteloplevelse til et helt nyt level, og jo højere level, jo flere fordele vil du få.

Bliv medlemVelkomstbonus

Meld dig ind i Scandic Friends og få en særlig gode lige med det samme: en velkomstbonus på 500 point! Så er du allerede i gang med at optjene point og bevæge dig mod næste level. Nedenfor finder du fordelene for alle levels. Det koster naturligvis ikke noget at være medlem. 

altid den bedste pris for medlemmer

Som medlem af Scandic Friends får du altid den bedste pris på din booking, uanset hvilken priskategori eller ugedag du vælger. Du skal blot vælge hotel og datoer for opholdet, så får du automatisk tilbudt den bedste pris.

10% RABAT PÅ MAD I WEEKENDER

Nyd en lækker morgenmad, brunch eller middag i weekenden. Selvom du ikke overnatter på et af vores hoteller, får du altid 10% rabat på maden fredag-søndag. Rabatten gælder for op til seks personer i vores restauranter, shops og caféer på alle destinationer.

 Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Husk, at vise dit digitale medlemskort eller giv personalet dit medlemsnummer.

BONUSNÆTTER OG DELBETALING

Besøg os oftere og få mulighed for at snuppe endnu en overnatning - uden beregning. Du kan bruge dine point på at booke bonusnætter på vores hoteller. Antallet af point, som du skal bruge til en bonusnat, afhænger af det hotel, du vælger. Annullerer du din booking, får du dine point tilbage. Bruger du point, som udløber inden ankomstdagen, og derefter annullerer din booking, vil disse point dog stadig udløbe. Møder du ikke op, er pointene også tabt.

Du kan også delbetale bonusnætter. Det betyder, at du ikke behøver at have det fulde påkrævede pointbeløb, som det kræver for at booke en bonusnat på et hotel. Ved delbetaling trækkes dine point fra, når du booker dit ophold, og så betaler du resten ved ankomsten. Du optjener naturligvis point for det beløb, du betaler.  

Giv en bonusnat som gave

Du kan altid give en af dine bonusnætter væk som gave til en anden. Ønsker du at give en bonusnat som gave, skal du ringe til vores Medlemsservice. Du kan desværre ikke booke en bonusnat til en anden via vores website eller app.

Ring til medlemsservice på +45 33 48 04 01.

EKSKLUSIVE PARTNERTILBUD

Optjen og brug point på endnu flere måder. Vi har udvidet vores netværk med nye, gode samarbejdsaftaler. Få eksklusive tilbud og invitationer til arrangementer fra vores unikke partnere.

point eller Restaurant voucher

Snup en bid mad i restauranten, når du bor hos os og optjen point til senere brug. Fra Level 2 kan du vælge mellem bonus point eller en restaurant voucher for hvert kvalificerende ophold, du har hos os. Ved ankomst skal du vælge, hvilken fordel du foretrækker. Dit valg gælder for hele opholdet og kan ikke ændres, hverken under eller efter dit ophold. Bemærk, at restaurant vouchers ikke er inkluderet i ophold med bonusnætter eller ved delbetalte bonusnætter, og at de kun kan bruges i restauranter, der er drevet af Scandic selv. Det kan tage op til 20 dage fra check ud, til dine bonus point kan ses på din medlemskonto.

 

 

Restaurant voucher pr. Level

50 kr. 100 kr. 150 kr.

Bonus point pr. Level 

400 p 650 p 850 p

Bonus for booking online

Du er kun ét klik fra at optjene flere point. Når du booker dit ophold direkte på vores website, optjener du bonuspoint. 

Bonuspoint pr. nat ved booking online

 

 

Bonuspoint pr. level

200 point 230 point 250 point 300 point  

 

FRI ADGANG TIL "NORDENS måske STØRSTE FITNESSKÆDE"

Fra Level 3 får du adgang til alle Scandics fitnessrum - også når du ikke overnatter på et af vores hoteller. Og med masser af hoteller fordelt over 6 lande, giver det dig fri adgang til Nordens måske største "fitnesskæde".
Eftersom vi ikke altid kan tilbyde omklædningsrum og bad, anbefaler vi, at du møder op i dit træningstøj. 

Bruger du vores fitnessrum, skal du være opmærksom på

  • Denne fordel omfatter kun Scandics egne fitnessrum
  • Fordelen er personlig og gælder kun for én person
  • Du skal checke ind og ud i receptionen med dit medlemskort og gyldig legitimation
  • Fitnessrummet benyttes på medlemmets eget ansvar
  • Fordelen omfatter kun fitnessrummet, og vi kan ikke garantere adgang til omklædningsrum

VIP-TELEFONSUPPORT

Som medlem på Top Floor eller derover får du direkte adgang til vores medlemsservice. Ring blot til vores normale nummer 33 48 04 01, og følg instruktionerne.

48-timers værelsesgaranti

Dette er en unik fordel for medlemmer på Top Level. 48-timers værelsesgarantien gælder, når et hotel er fuldt booket, og du booker mindst 48 timer i forvejen. Lokale undtagelser til 48-timers garantien kan opstå i forbindelse med større events i området. Se listen nedenfor for mere information om datoer, hvor undtagelser kan opstå. Du kan booke direkte på hotellet eller igennem vores reservations- og medlemsservice. 

Værd at vide om 48-timers værelsesgarantien: Reservationer skal garanteres med kreditkort i forbindelse med bookingen. Du kan kun benytte 48-timers garantien på ét værelse, og kun når det er dig selv, der afholder opholdet. Vi kan ikke garantere en bestemt værelseskategori. 48-timers værelsesgarantien gælder ikke, når du booker med bonus cheque og virksomhedspriser, men du kan bruge bonus cheque som delbetaling og betale resten separat. Du kan ikke benytte 48-timers værelsesgarantien, når du booker en bonusnat. 

 

Bliv medlem