Det hele starter på Level 1

Giv din hverdag et "level up" med et hotelophold! Allerede fra dag ét får du som medlem af Scandic Friends mulighed for at booke vores specielle medlemspriser. Og det bliver kun bedre herfra.altid den bedste pris for medlemmer

Som medlem af Scandic Friends får du altid den bedste pris på din booking, uanset hvilken priskategori eller ugedag du vælger. Du skal blot vælge hotel og datoer for opholdet, så får du automatisk tilbudt den bedste pris.

10% RABAT PÅ MAD I WEEKENDER

Nyd en lækker morgenmad, brunch eller middag i weekenden. Selvom du ikke overnatter på et af vores hoteller, får du altid 10% rabat på maden fredag-søndag. Rabatten gælder for op til seks personer i vores restauranter, shops og caféer på alle destinationer.

 Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Husk, at vise dit digitale medlemskort eller giv personalet dit medlemsnummer.

BONUSNÆTTER OG DELBETALING

Besøg os oftere og få mulighed for at snuppe endnu en overnatning - uden beregning. Du kan bruge dine point på at booke bonusnætter på vores hoteller. Antallet af point, som du skal bruge til en bonusnat, afhænger af det hotel, du vælger. Annullerer du din booking, får du dine point tilbage. Bruger du point, som udløber inden ankomstdagen, og derefter annullerer din booking, vil disse point dog stadig udløbe. Møder du ikke op, er pointene også tabt.

Du kan også delbetale bonusnætter. Det betyder, at du ikke behøver at have det fulde påkrævede pointbeløb, som det kræver for at booke en bonusnat på et hotel. Ved delbetaling trækkes dine point fra, når du booker dit ophold, og så betaler du resten ved ankomsten. Du optjener naturligvis point for det beløb, du betaler.  

Giv en bonusnat som gave

Du kan altid give en af dine bonusnætter væk som gave til en anden. Ønsker du at give en bonusnat som gave, skal du ringe til vores Medlemsservice. Du kan desværre ikke booke en bonusnat til en anden via vores website eller app.

Ring til medlemsservice på +45 33 48 04 01.

EKSKLUSIVE PARTNERTILBUD

Optjen og brug point på endnu flere måder. Vi har udvidet vores netværk med nye, gode samarbejdsaftaler. Få eksklusive tilbud og invitationer til arrangementer fra vores unikke partnere.

ONline bookingbonus

Du er blot ét enkelt klik fra endnu flere point. Når du booker dine ophold på vores website, får du 200 bonuspoint pr. nat i dit ophold. Det gælder også, når du booker en bonusnat eller forærer en bonusnat til en ven.