På Level 2 bliver det endnu bedre

Når du stiger til Level 2, får du adgang til nye fordele som fx "bo 2, betal for 1" og en restaurantvoucher. Og så beholder du naturligvis alle dine fordele fra Level 1.

BO 2, BETAL FOR 1

Nyd dit ophold lidt mere, og tag et familiemedlem med, når du bor hos os. Personen bor for 0 kr. på dit værelse. Book blot dit ophold for 2 personer som normalt - så trækker vi rabatten fra på hotellet. Det er vigtigt, at du først betaler for opholdet på hotellet – bo 2, betal for 1 gælder ikke, hvis du har forudbetalt værelset. På nogle af vores værelser koster det ikke mere for en ekstra voksen. I disse tilfælde får du ikke yderligere rabat. Husk altid at oplyse det ved check-in, når du bor 2 for 1. 

Restaurantvoucher

Brug din restaurantvoucher på at snuppe et hurtigt mellemmåltid fra vores shop, nyde en snack i vores bar eller forkæle dig selv med lidt ekstra lækkert til middagen i vores restaurant. På Level 2 får du en restaurantvoucher på 50 kr. i forbindelse med hver kvalificerende overnatning, du har hos os.

Online bookingbonus

Du er kun ét klik fra at optjene flere point. Når du booker dit ophold på vores website, optjener du 230 bonuspoint pr. overnatning i din booking. Det samme gælder, når du booker en bonusnat eller forærer en bonusnat til en, du holder af.

Du har stadig dine fordele fra Level 1 

20% RABAT I WEEKENDER

Forsød tilværelsen med et weekendophold. Som medlem får du 20% rabat i de fleste weekender (fredag-søndag) og ferieperioder*, når du booker på vores website med bookingkoden FG2.

*Afhænger af tilgængelighed og gælder et begrænset antal værelser

3% RABAT - ALLE HVERDAGE

Når du er medlem af Scandic Friends, vil vi gerne sørge for, at du altid får rabat, når du booker på vores website. Du kan få din rabat online alle ugens dage ved at bruge bookingkoden FG2.

10% RABAT PÅ MAD I WEEKENDER

Nyd en lækker morgenmad, brunch eller middag i weekenden. Selvom du ikke overnatter på et af vores hoteller, får du altid 10% rabat på maden fredag-søndag. Rabatten gælder for op til seks personer i vores restauranter, shops og caféer på alle destinationer.

Hvis du har fået en restaurantvoucher, kan du naturligvis kombinere den med dine 10% rabat. Rabatten kan dog ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Husk, at vise dit digitale medlemskort eller giv personalet dit medlemsnummer.

BONUSNÆTTER OG DELBETALING

Besøg os oftere og få mulighed for at snuppe endnu en overnatning - uden beregning. Du kan bruge dine point på at booke bonusnætter på vores hoteller. Antallet af point, som du skal bruge til en bonusnat, afhænger af det hotel, du vælger. Annullerer du din booking, får du dine point tilbage. Bruger du point, som udløber inden ankomstdagen, og derefter annullerer din booking, vil disse point dog stadig udløbe. Møder du ikke op, er pointene også tabt.

Du kan også delbetale bonusnætter. Det betyder, at du ikke behøver at have det fulde påkrævede pointbeløb, som det kræver for at booke en bonusnat på et hotel. Ved delbetaling trækkes dine point fra, når du booker dit ophold, og så betaler du resten ved ankomsten. Du optjener naturligvis point for det beløb, du betaler. Vær opmærksom på, at restaurantvouchers ikke er inkluderet under ophold med bonusnætter eller ved delbetalte bonusnætter. 

Giv en bonusnat som gave

Du kan altid give en af dine bonusnætter væk som gave til en anden. Ønsker du at give en bonusnat som gave, skal du ringe til vores Medlemsservice. Du kan desværre ikke booke en bonusnat til en anden via vores website eller app.

Ring til medlemsservice på +45 33 48 04 01.

EKSKLUSIVE PARTNERTILBUD

Optjen og brug point på endnu flere måder. Vi har udvidet vores netværk med nye, gode samarbejdsaftaler. Få eksklusive tilbud og invitationer til arrangementer fra vores unikke partnere.