Lad os gøre din oplevelse endnu bedre

Kun vores mest loyale medlemmer når Top Level. Her vil vi altid gøre vores bedste for at opgradere dit værelse, og som Top Level medlem får du også udvidet adgang til bonusnætter. Vi vil kort sagt gøre alt for at gøre din hoteloplevelse endnu bedre.

VIP-TELEFONSUPPORT

Som medlem på Top Floor eller derover får du direkte adgang til vores medlemsservice. Ring blot til vores normale nummer 33 48 04 01, og følg instruktionerne.

Livstidsmedlem

Når du er medlem på Top Level, har du mulighed for at blive livstidsmedlem. Det betyder, at du altid være medlem på Top Level. Du rykker aldrig ned på et lavere level - uanset hvor mange eller få overnatninger, du har hos os. Vi giver dig besked, hvis du opnår status som livstidsmedlem på Top Level.

48-timers værelsesgaranti

Dette er en unik fordel for medlemmer på Top Level. 48-timers værelsesgarantien gælder, når et hotel er fuldt booket, og du booker mindst 48 timer i forvejen. Lokale undtagelser til 48-timers garantien kan opstå i forbindelse med større events i området. Se listen nedenfor for mere information om datoer, hvor undtagelser kan opstå. Du kan booke direkte på hotellet eller igennem vores reservations- og medlemsservice. 

Værd at vide om 48-timers værelsesgarantien: Reservationer skal garanteres med kreditkort i forbindelse med bookingen. Du kan kun benytte 48-timers garantien på ét værelse, og kun når det er dig selv, der afholder opholdet. Vi kan ikke garantere en bestemt værelseskategori. 48-timers værelsesgarantien gælder ikke, når du booker med bonus cheque og virksomhedspriser, men du kan bruge bonus cheque som delbetaling og betale resten separat. Du kan ikke benytte 48-timers værelsesgarantien, når du booker en bonusnat. 

Restaurantvoucher

Brug din restaurantvoucher på at snuppe et mellemmåltid i vores shop, nyde en snack i vores bar eller på at forkæle dig selv med lidt ekstra lækkert til middagen i vores restaurant. Når du er medlem på Top Level, får du en restaurantvoucher på 150 kr. i forbindelse med hver kvalificerende overnatning, du har hos os.

BONUS FOR BOOKING ONLINE

Du er kun ét klik fra at optjene flere point. Når du booker dit ophold på vores website, optjener du 300 bonuspoint, pr. overnatning i din booking. 

Du får stadig alle fordelene fra de øvrige Levels


  • Bo 2, betal for 1
  • Værelsesopgradering, når det er muligt
  • Sen check-ud, når det er muligt
  • Fri adgang til vores fitnessrum - også når du ikke bor hos os
  • 20% rabat på ophold i weekender
  • 3% rabat alle hverdage
  • 10% rabat på mad i weekender