Brug dine Membership Reward-point hos American Express

Hvis du har et American Express-kreditkort, der er registreret i Sverige eller Finland, kan du overføre dine American Express Membership Reward-point til Scandic og bruge dem til at booke bonusnætter på alle vores hoteller.

Sådan booker du

Du kan booke din bonusnat online. I bookingmodulet skal du blot indtaste dine behov, klikke på "Vis flere muligheder", sæt kryds i feltet "Book med bonusnat", klik på "Se værelser og priser", og log ind med dit medlemsnummer og password. Du får straks at vide, om der er ledige værelser, og hvor mange point du skal bruge for at booke dit ophold. Det antal Scandic Friends-point, som du skal bruge for at booke dit ophold, varierer alt afhængigt af hotel og dato.

Når du ved, hvor mange American Express Membership Reward-point du ønsker at overføre, skal du bare logge på americanexpress.se og overføre dine point. Du kan ligeledes kontakte Membership Rewards på følgende telefonnummer: +46 771 29 55. Det kan tage op til 10 arbejdsdage at overføre dine point. Du kan nemt tjekke din pointstatus her på vores websted og booke din bonusnat som beskrevet ovenfor, så snart dine point er blevet registreret på din medlemskonto.

Værd at vide om point

I Sverige er 6 Membership Reward-point lig med 1 Scandic Friends-point. I Finland er 1 Membership Reward-point lig med 1 Scandic Friends-point. Du skal være medlem af Scandic Friends for at kunne overføre dine point.