Hertz

Hertz har 90 imponerende års erfaring med udlejning af biler og varevogne. I dag har de 8.800 udlejningskontorer i 150 lande, og de er en af de største biludlejningsvirksomheder i hele Norden. Sammen med Hertz kan vi nu tilbyde vores medlemmer en god køretur.

 Glæd dig til

 

 

Rabat

         

Bonuspoint*

           

Lokale tilbud 

       

Aflevering/afhentning af bil ved hotellet uden beregning**

     

*Gælder kun ved biludlejning i Norden. Optjente bonuspoint bliver tilgængelige i løbet af en måned.

**Det er muligt at få afleveret/afhentet en Hertz udlejningsbil, såfremt du bor på et af vores hoteller i Norden, og at der findes et Hertz-kontor indenfor en radius af 10 km af det pågældende hotel.

TILBUD: FÅ OP TIL 25% RABAT PÅ BILLEJE

Tilbuddet gælder for bookinger, som laves i perioden 25. august - 30. september 2018 og afhentes i perioden 25. august - 31. december 2018 på de deltagende destinationer i Danmark, Sverige, Finland og Norge.

Rabatterne:

  • 1-5 dage: 15% rabat
  • 6-12 dage: 20%
  • 13-28 dage: 25%

Den maksimale længde på en biludlejning er 28 dage.

SÅDAN FÅR DU TILBUDDET

Udfyld dit Scandic Friends rabat nummer/CDP (på formularen hos Hertz), når du laver din reservation. Rabatten gælder for prisen på billeje og ikke yderligere tillæg som fx barnesæde og ekstra forsikring.

Vær opmærksom på, at tilgængelige bilkategorier eller -modeller kan variere fra ét Hertz kontor til et andet. Prisen afhænger af tilgængelighed. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Hertz benytter standard regler og betingelser for billeje.

Undtagelser:

Vær opmærksom på, at rabatten ikke gælder på disse destinationer: Åre, ôstersund, Gällivare, Kiruna, Sälen og Visby. Rabatten gælder ikke varevogne.