Månedens frinatshoteller

Hver måned kan du booke Månedens frinatshoteller til reducerede point - så kan du få dine Scandic Friends point til at række endnu længere. Vi har frinatshoteller i hele Norden.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

Månedens frinatshotel i Danmark

Scandic Ringsted - 10.000 point (normalt 20.000) fra den 1. - 31. december

Snup et par dage i Ringsted, hvor der bl.a. er gode muligheder for shopping. I Ringsted ligger nemlig Ringsted Outlet - en arkitekttegnet outletby, hvor du kan finde massevis af gode tilbud. Når du har trætte ben efter shopping, er det rart at vide, at der venter en dejlig seng på Scandic Ringsted. Hotellet ligger midt i byen, så du kan gå til byens attraktioner. Efter en god nats søvn, venter vores store morgenmadsbuffet dig - så er du sikret en god start på dagen.

Frinatshoteller i Norden