Månedens frinatshoteller

Hver måned kan du booke Månedens frinatshoteller til reducerede point - så kan du få dine Scandic Friends point til at række endnu længere. Vi har frinatshoteller i hele Norden.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Vis flere muligheder Bookingkode, eller Bonus Cheques eller Frinat Vis færre muligheder

Månedens frinatshotel i Danmark

Scandic Regina - 8.000 point (normalt 10.000) fra den 1. - 31. oktober

I midten af Jyllands smukke natur ligger Herning. Byen har masser at byde på lige fra kunst og kultur til shopping og forlystelsescenteret Baboon City. I centrum af Herning finder du Scandic Regina. Hotellet, der gennemgik en omfattende renovering for få år siden, byder dig velkommen med en hjemlig og varm atmosfære. Bor du hos os fredag eller lørdag, anbefaler vi vores Black Angus buffet. Her kan du spise dig mæt i det mørreste kød og samtidig nyde den hyggelige stemning og livet i restauranten.

Scandic Kolding - 10.000 point (normalt 20.000) fra den 1. - 30. november

Book frinat på Scandic Kolding | Scandic Hotels

Kolding er omgivet af Kolding Fjord og smuk natur. I Kolding finder du en stolt tradition for design, kunst og arkitektur. Bl.a. Trapholt Kunstmuseum har placeret byen på verdenskortet for kunstentusiaster. Besøg også den smukke kirke Sankt Nicolai Kirke, der er særligt berømt for sin altertavle. For de historieinteresserede er det gamle kongeslot Koldinghus også et besøg værd. Rejser du med børn, anbefaler vi, at I bruger en dag i LEGOland® ca. 30 min. kørsel fra hotellet. Køber du billetten hos os, kan du springe køen over, når I kommer til LEGOland®. 

Frinatshoteller i Norden