Oplysninger om fordele

Se nedenfor, hvilke fordele du får som Scandic Friends-medlem!

Find svar på dine spørgsmål via linkene nedenfor

Restaurantvoucher

Som 2nd floor-, 3rd floor- og Top floor-medlem modtager du en restaurantvoucher for hver pointkvalificerende overnatning* og frinat. Voucherens værdi, og regler for hvordan den anvendes, kan variere fra land til land.
* Pointkvalificerende overnatning

MedlemsniveauVoucherens værdi
2nd floor Kr. 50,-
3rd floor Kr. 100,-
Top floor Kr. 150,-

20% rabat på overnatninger

20% rabat på overnatninger i udvalgte weekender og udvalgte ferier når du booker på vores website.

10% ekstra point

Optjen Scandic-point – 10% ekstra point når du booker på vores website

3% rabat på overnatninger

3% rabat på overnatninger på hverdage når du booker på vores website.

20% rabat på mad i weekenden

Anvend rabatten på 20% på mad, når du spiser i vores restauranter, køber mad i vores hotellers shops, eller når du bestiller roomservice (rabatten er gyldig fra fredag morgen til søndag aften). Du modtager rabatten, når du får noget at spise eller besøger en af vores restauranter, uanset om du overnatter eller ej.

Bemærk. Det er ikke muligt at få 20% rabat på pakker såsom nytårsmiddag eller i kombination med andre tilbud.

Husk at oplyse dit medlemsnummer, når du beder om regningen. Rabatten gælder for alle medlemmer af Scandic Friends for op til 6 personer. Hvis du er medlem af 2nd floor, 3rd floor eller Top floor, kan du desuden kombinere denne rabat med din restaurantvoucher (se ovenfor). I udvalgte perioder gælder rabatten alle ugens dage.

Ekstra fordelagtige feriepriser

I bestemte perioder tilbyder vi medlemmerne af Scandic Friends nogle særligt gode priser, uanset hvilket medlemsniveau du er på. Du finder de nyeste tilbud her på vores website. Herudover modtager du tilbud via andre kanaler i god tid, inden den pågældende periode starter.

Book frinætter når som helst

Alle medlemmer af Scandic Friends kan anvende deres frinætter praktisk talt hele året rundt. Der er dog undtagelser i forbindelse med messer og andre større begivenheder. Som 3rd floor- og Top floor-medlem har du den fordel, at du kan booke frinætter når som helst. Antallet af værelser, der står til rådighed for frinætter, kan dog stadig være begrænset, så sørg altid for at booke dit hotelværelse så hurtigt som muligt.

48-timers værelsesgaranti

En helt unik fordel for Top floor-medlemmer! Vores 48-timers værelsesgaranti gælder, når hotellet er fuldt booket, og du booker mindst 48 timer i forvejen. I forbindelse med større begivenheder kan der være lokale begrænsninger på vores 48-timers værelsesgaranti. Du finder yderligere informationer om undtagelsesdatoerne i nedenstående liste. Du kan booke direkte hos hotellet eller via vores booking- og medlemsservice.

Vigtige informationer om vores 48-timers værelsesgaranti: Bookingerne skal garanteres via et kreditkort, når de foretages. Du kan kun bruge 48-timers værelsesgarantien for ét værelse og kun, når det er dig selv, der overnatter på værelset. Vi kan ikke garantere en specifik værelsestype. Vores 48-timers værelsesgaranti anvendes ikke, når du booker med Corporate eller Bonus Cheque, men du kan anvende en Bonus Cheque som delbetaling og betale resten separat. Du kan ikke udnytte 48-timers værelsesgarantien, når du booker en frinat.

Kom 2, betal for 1

Hvis du er Top floor-medlem og rejser sammen med din partner (ægtefælle eller registreret partner) eller et andet familiemedlem, og I deler et værelse, bor de uden ekstra beregning*! Tilbuddet gælder ikke for venner og kolleger – kun familie.

Du booker dit ophold* som normalt for to personer, og rabatten fratrækkes direkte på hotellet. Har du forudbetalt dit værelse, krediterer hotellet rabatten. På nogle af vores værelsespriser er der ikke tillæg for en ekstra voksen. Hvis du booker et værelse til en af disse priser, får du ingen yderligere rabat.

*Gælder kun ved pointkvalificerende overnatninger.

Træn i vores fitnessrum – også hvis du ikke overnatter

Alle vores Top floor-medlemmer kan træne i vores moderne og veludstyrede fitnessrum – også selvom de ikke bor på hotellet. I de fleste af vores fitnessrum har du fri adgang til fremragende udstyr.

Gør dig klar på forhånd, og vær klædt på til fitnessrummet, når du ankommer til hotellet. Vi kan ikke altid tilbyde et omklædningsrum. Kontakt dit lokale hotel for yderligere oplysninger.

Vigtigt at vide hvis du besøger vores fitnessrum, når du ikke bor på hotellet:
  • Fordelen gælder kun for vores egne Scandic-fitnessrum
  • Fordelen er personlig og gælder kun for én person
  • Du skal checke ind og ud i receptionen med dit Top floor-kort og gyldigt ID
  • Hotellet har intet ansvar for medlemmer, der benytter fitnessrummet
  • Fordelen gælder kun fitnessrummet; vi kan ikke garantere adgang til omklædningsrum