Optjen, og brug point hos HTL

HTL er vores søsterhotelkæde med hoteller af høj kvalitet, der tilbyder attraktive priser. HTL er det perfekte valg til den avancerede rejsende, som sætter pris på avantgardedesign, høj kvalitet, personlig service og en urban atmosfære. HTL tilbyder også intelligente, digitale løsninger, såsom mobil check ind og værelsesnøgler på mobiltelefoner.

Som medlem af Scandic Friends skal du blot oplyse dit medlemsnummer, når du booker dit ophold på HTL's websted.

Efter dit ophold bliver dine Scandic-point krediteret til din konto, præcist som når du bor på et Scandic-hotel. Du vil dog ikke nyde godt af nogen andre medlemsfordele end point hos HTL.

HTL's design og komfort

Værelsernes design hos HTL er blevet omhyggeligt valgt og udviklet med den moderne rejsende i tankerne. HTL's design er tidløst og nordisk med et fokus på høj kvalitet, komfort og intelligente opbevaringsløsninger. Der er fri WiFi overalt på hotellet, og du kan nemt blive forbundet på din mobiltelefon, tablet eller bærbare computer med hjælp fra Miracast og Airplay til LED-TV.

I HTL-loungen kan du nyde drinks og små retter serveret af HTL-værter, som altid står til rådighed for gæsterne. De erstatter traditionelle receptionister og hjælper dig gerne samt giver dig de seneste tips vedrørende byen. Loungen tilbyder naturligvis fri WiFi og masser af stikkontakter, så du hurtigt kan komme online og arbejde eller blot holde dig ajour.

Hos HTL betaler du kun for det, du bruger. Du kan vælge at betale for en lækker HTL-morgenmad, der er tilberedt af omhyggeligt udvalgte ingredienser. Morgenmad omfatter et udvalg af sandwich, croissanter, pain au chocolat, yoghurt med hjemmelavet granola, frisk frugtsalat og friskpresset juice. Samt naturligvis kaffe og te!

Hurtig og nem check ind

Check blot ind ved hotellets check ind-station, når du ankommer. Du kan også checke ind på vej til hotellet ved hjælp af HTL's app, og din mobiltelefon fungerer som din værelsesnøgle. Så lås blot op for din telefon for at åbne døren. Når det er tid til at forlade hotellet, behøver du ikke gøre noget for at checke ud. Du kan også tilgå hoteloplysninger og byguider via appen. I øjeblikket fungerer HTL's app kun på HTL i Stockholm, men den vil snart blive tilgængelig på HTL's hoteller i Oslo.

Læs mere om, hvordan mobil-appen fungerer.

Medlemsniveau Scandic Friends-point pr. pointkvalificerende overnatning

  • Top floor 3.000
  • 3rd floor 2.500
  • 2nd floor 2.300
  • 1st floor 2.000

Hvor mange point behøver jeg?

Hvis du ønsker at bruge dine Scandic Friends-point til en frinat hos HTL, skal du blot ringe til +45 36 86 04 32 (mandag-fredag fra kl. 8.00-20.00). Hoteller og destinationer – point

Antallet af værelser afsat til frinætter hos HTL er begrænset, præcist som hos Scandic. Så det er en god idé at booke din frinat i forvejen! En frinat hos HTL omfatter: