Værd at vide om Scandic Friends

Her er nogle ting om Scandic Friends, der er værd at vide. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores medlemservice!

Regler for frinætter

En frinat er en hotelovernatning, som du har booket og betalt for ved hjælp af de point, som du har optjent som Scandic Friends-medlem. Du kan booke en frinat op til ét år forud, og husk: Du får 500 point ekstra, hvis du booker din frinat online – det er værd at prøve! Og du får selvfølgelig alle de sædvanlige fordele. Bemærk venligst, at frinætter kun kan benyttes til at bestille ophold i standardværelser.

Er du 3rd eller Top floor-medlem, kan du booke en frinat hele året rundt, selvom visse datoer kan være undtaget fra programmet under større lokale begivenheder. Derfor er det altid en god idé at booke i god tid! Er du 1st eller 2nd floor-medlem, kan nogle hoteller have spærrede datoer i højsæsonen, hvor du ikke kan booke frinætter.

Hvis du afbestiller eller ændrer en frinatsbooking, der er baseret på point, som udløber forud for det bookede ophold, mister du disse point, og du vil ikke kunne bruge dem til andre bookinger. Pointene kan ikke anvendes til at booke en ny frinat på en anden dato.

Du kan give en frinat til en, du holder af. Når du booker din frinat online, har du mulighed for at booke værelset i en vens navn. De sædvanlige fordele er dog ikke indbefattet, hvis du giver din frinat til en anden person.

Regler for restaurantvoucheren

Voucheren gælder som rabat på følgende:

  • Frugt, mad og drikkevarer (ikke spiritus) i alle vores restauranter på det hotel, hvor du overnatter.
  • Drikkevarer (ikke spiritus) fra minibaren på dit hotelværelse.
  • Mad og drikkevarer (ikke spiritus), som du bestiller via roomservice.
  • Voucheren gælder for mad, drikkevarer og frisk frugt (ikke slik, snacks, hygiejneartikler og visse andre artikler) i vores minibutikker.

Regler for voucheren:

  • Voucheren gælder kun på det hotel, du bor, på den angivne dato eller - hvis den ikke indløses - den efterfølgende dag. Du kan ikke indløse din voucher forud for den angivne dato eller gemme den til en senere dato.
  • Du kan samle alle dine indkøb på værelsesregningen og betale med din voucher, når du checker ud. Du kan maks. anvende fem vouchere pr. restaurantregning eller indkøb.
  • Voucheren er personlig og kan ikke overdrages.
  • Du kan kombinere voucheren med din 20 % weekendrabat i vores restauranter. Voucheren kan ikke kombineres med andre rabatter, pakkepriser eller tilbud.
  • Voucheren kan ikke veksles til kontanter. Hvis voucherens fulde værdi ikke udnyttes, kan differencen ikke udbetales.

I Sverige er der særlige regler for voucheren:

Værdien af voucheren varierer mellem de lande, hvor Scandic har hoteller. Reglerne for, hvordan du kan bruge voucheren, varierer også mellem landene. Du kan få mere information på hotellet.

Du beholder dit medlemsniveau i et år

Når du har opnået det påkrævede antal pointkvalificerende overnatninger inden for en periode på 12 måneder, rykker du op til næste medlemsniveau. Når du har nået det næste niveau, beholder du dette niveau i et år, med mindre du når at kvalificere dig til næste niveau i mellemtiden.

Vi opgraderer dig

Så snart du har boet hos os det påkrævede antal pointkvalificerende nætter, bliver du opgraderet. Du opnår dine nye fordele, så snart dine nætter er blevet registreret på din medlemskonto. Dette kan tage op til en uge fra sidste ophold. Efter tre uger sender vi dig et nyt medlemskort med samme medlemsnummer som før.

Du kan blive nedgraderet

Hvis du et år efter din opgradering ikke har boet hos os tilstrækkeligt mange pointkvalificerede nætter til at beholde dit medlemskabsniveau, bliver du rykket et niveau ned. Du kan aldrig blive rykket mere end ét niveau ned for hver 12-måneders periode.

Dine point gælder i mindst tre år

Dine point gælder i det år, hvor de er blevet optjent og mindst tre år frem. De udløber altid den 31. december. Hvis du bruger point til at booke en frinat eller bestille en partnervoucher, trækker vi altid dine ældste point først, således at dine point gælder i så lang tid som muligt.

Hvad er en pointkvalificerende overnatning?

En pointkvalificerende overnatning betyder, at du optjener point, og at overnatningen tæller i forhold til at opnå et højere medlemskabsniveau. De fleste overnatninger du kan booke her på scandichotels.dk, er pointkvalificerende overnatninger, mens nogle af de værelsespriser, som du kan booke direkte med hotellet eller gennem vores bookingservice, ikke tæller med i pointsystemet. Sidstnævnte gælder også, hvis du booker gennem et andet websted (tredjeparter eller online rejsebureauer). Sidst, men ikke mindst, optjener du ikke point, ej heller tæller din overnatning med i forhold til at opnå et højere medlemsniveau, hvis du har booket en frinat. Læs mere om undtagelserne under vilkår & betingelser.