'Restaurant Week' på Scandic

Nu kan du stille sulten og samtidigt optjene flere point! Når du spiser i vores restauranter i perioden 8.-14. oktober, giver vi dig dobbelt så mange point. Vi kalder det 'Restaurant Week'. Har du appetit efter flere point? Prøv fx vores helt særlige 2-retters menu i oktober.Dobbelt så mange point

Som medlem af Scandic Friends kan du altid optjene point på den mad, du køber i vores restauranter og shops. Men i uge 41 kan du optjene dobbelt så mange point som normalt. Kig forbi vores restauranter, når vi holder 'Restaurant Week', og nyd både den mad vi serverer for dig, og de ekstra point som vi sætter ind på din medlemskonto efterfølgende. 

2-Retters menu for kun 349 kr.

Det er ikke kun med ekstra point, at vi har lyst til at forkæle dig i vores danske restauranter. Vores kokke har sammensat en særlig 2-retters middag til kun 349 kr., som du kan sætte tænderne i i hele oktober - og som du selvfølgelig også optjener ekstra point for i uge 41. 

Forret: Cava-dampede line-blåmuslinger fra Strandbyfisk med fløde og persille. 

Hovedret: 200 g. oksetournedos af fritgående dansk Angus med en variation af løg samt rødvinssauce og pommes dauphinoise. 

Vær opmærksom på: Tilbuddet med 2-retters menu i oktober fås ikke på Scandic The Mayor og Scandic Aarhus City i Aarhus eller på Scandic Kødbyen i København. I perioden 12. - 21. oktober får Scandic Friends 10% på vores 2-retters menu. 

Det med småt
Restaurant Week afholdes i uge 41 (8.-14. oktober) 2018 på alle vores hoteller i Norden. Med tilbuddet kan medlemmer af Scandic Friends optjene dobbelt så mange point som normalt på køb af mad og drikke i vores restauranter og shops i forbindelse med kvalificerende overnatninger. Alle køb skal skrives på værelsesregningen for at få point. Der gives point på køb op til maks. 5.000 kr. pr. overnatning. De ekstra point gives som bonuspoint. Tilbuddet gælder ikke drikke, som indeholder alkohol, på vores hoteller i Finland.