Sådan lærer du en ny destination at kende

Her er vores tips til, hvordan du får det bedste ud af dine oplevelser på en ny destination. Sådan lærer du noget om din destination, som du ikke allerede vidste.1. De lokale giver de bedste tips

Spørg vores hotelpersonale om skjulte perler i og uden for byen. Vi deler altid vores bedste tips, uanset om du vil opleve naturen eller byens natteliv.

2. Lån en cykel, og se dig omkring

Vi har cykler, som du kan låne uden beregning, når du overnatter hos Scandic*. At udforske en ny destination på cykel er en oplevelse, man ikke glemmer!

3. Hop på bussen ud i det ukendte

Hvorfor ikke være modig og hoppe på den næste lokale bus? Det er altid spændende at tage bussen i en ny by, og det er den bedste måde at lære et nyt sted at kende. Læn dig tilbage, og se, hvor du ender!

4. Tjek TripAdvisor

Det er altid en god idé at tjekke TripAdvisor, når du skal vælge restaurant. Her kan du læse anmeldelser fra gæster og besøgende, så du nemt kan danne dig en mening. Og glem ikke at skrive en anmeldelse af dit eget hotelophold her!

* På nogle danske hoteller findes kun et begrænset antal gratis cykler, men yderligere cykler kan leje for et lille gebyr.