20% rabat i Frankfurt

Spar 20% pr. overnatning på vores nye Scandic Frankfurt Museumsufer. Book dit ophold mellem den 1.-15. december og bo mellem den 1. februar - 30. april 2018. Oplev Tysklands smukkeste skyline og den kulturelle flodbred med de 26 museer.

Den 1. februar 2018 åbner vores nye Scandic Frankfurt Museumsufer dørene for første gang. Vores 17 etagers hotel, der ligger mellem hovedbanegården og Museumsufer, byder ikke kun på skandinavisk gæstfrihed, men også en imponerende udsigt. Book dit ophold nu i en af Tysklands mest spændende byer, og spar fantastiske 20% pr. overnatning.

Scandic Friends-medlemmer får 2.000 ekstra point

Og der er mere! Som medlem af vores loyalitetsprogram, Scandic Friends, får du udover rabatten også 2.000 ekstra point på dit ophold i Frankfurt. Pointene bliver krediteret, når du er checket ud.

Er du ikke medlem af Scandic Friends?tilmeld dig her, og nyd godt af medlemskabets mange fordele. Det koster ikke noget!

Hvad er inkluderet?

Hvornår kan jeg booke?

  • Tilbuddet kan bookes mellem 1. - 15. december 2017.
  • Kan kun bookes online, ingen bookingkode nødvendig. Rabatten vises under bookingen.

Hvornår kan jeg benytte mig af tilbuddet?

  • Gyldigt for ophold mellem 1. februar og 30. april 2018.

Det med småt
Tilbuddet gælder for ophold på Scandic Frankfurt Museumsufer mellem 1. februar og 30. april 2018. Du får 20% rabat pr. overnatning. Desuden får Scandic Friends-medlemmer, der booker dette tilbud, en kredit på 2.000 ekstra point. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og er gyldigt, så længe der er ledige værelser. Prisen kan ikke refunderes, og bookingen kan ikke ændres eller afbestilles. Beløbet trækkes på dit kreditkort, når du foretager din booking. Morgenmad er ikke med i prisen. Læs vores vilkår og betingelser.