Staff club - et særligt tilbud til dig!

Som medlem af vores Staff Club program kan du med fordel checke ind på Scandic i hele Danmark. Du får værelse i weekender og udvalgte ferieperioder fra 345 kr. pr. person - og opholdet er naturligvis med morgenmad og alle vores sædvanlige fordele.Nyd et weekendophold som medlem af Scandics Staff Club

Sæt kryds i kalenderen og inviter din partner på en afslappende weekend. Med et ophold på et af vores hoteller i hele landet, kan I få et pusterum i dejlige omgivelser. Så uanset om I søger en pulserende storby med masser af shoppingmuligheder, eller om I drømmer om smukke, danske naturoplevelser så har vi hotellet til jer. 

Hvad er inkluderet i opholdet?

Pris for et ophold

Som medlem af vores Staff Club får du en overnatning fra 345 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.
Bemærk at priserne varierer fra hotel til hotel. 

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Book tilbuddet senest 31. december og benyt dig af tilbuddet i weekender.

Hvordan booker jeg tilbuddet?

Book tilbuddet online og husk bookingkoden COS

Det med småt
Tilbuddet kan kun bookes af medlemmer af Scandics Staff Club. Afhænger af ledig kapacitet på hotellet. Gælder for ophold i weekender og udvalgte ferieperioder (som påsken, skolernes efterårsferie og juleferie). Reservationer kan ikke ændres, annulleres eller refunderes. Kreditkort debiteres beløbet på reservationstidspunktet. Prisen er pr. person pr. nat i et delt dobbeltværelse. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller virksomhedsaftaler. Personalekort skal fremvises ved check ind. Morgenmad er inkluderet.
Vilkår og betingelser