Staff club - et særligt tilbud til dig!

Som medlem af vores Staff Club program kan du med fordel checke ind på Scandic i hele Danmark. Du får et værelse i weekender og udvalgte ferieperioder med 30% rabat - og opholdet er naturligvis med morgenmad og alle vores sædvanlige fordele.Nyd et SKØNT weekendophold

Sæt kryds i kalenderen og inviter din partner på en afslappende weekend. Med et ophold på et af vores hoteller i hele landet, kan I få et pusterum i dejlige omgivelser. Så uanset om I søger en pulserende storby med masser af shoppingmuligheder, eller om I drømmer om smukke, danske naturoplevelser så har vi hotellet til jer. 

Hvad er inkluderet i opholdet?

Pris for et ophold

Med vores Staff Club-tilbud får du en overnatning med 30% rabat for et single- delt dobbeltværelse.
Bemærk at priserne varierer fra hotel til hotel. 

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Book tilbuddet resten af 2020 og i hele 2021 og benyt dig af tilbuddet i weekender og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger af tilgængelighed.

Hvordan booker jeg tilbuddet?

Book tilbuddet online og husk bookingkoden COS

Det med småt
Tilbuddet kan kun bookes af medlemmer af Scandics Staff Club. Afhænger af ledig kapacitet på hotellet. Gælder for ophold i weekender og udvalgte ferieperioder (som påsken, skolernes efterårsferie og juleferie). Reservationer kan ikke ændres, annulleres eller refunderes. Kreditkort debiteres beløbet på reservationstidspunktet. Prisen er pr. person pr. nat afhængigt af værelseskategori. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller virksomhedsaftaler. Morgenmad er inkluderet.
Vilkår og betingelser