Hotelophold og middag i Sverige

Tag et afbræk fra hverdagen og book en weekend med hotelophold og middag i Sverige. Lad andre stå for madlavningen og book vores populære pakke med hotelophold og middag. Inkl. to-retters menu og stor morgenbuffet.

Forkæl dig selv og en ledsager med ophold og middag i Sverige

Glem alt om madlavning, opvask og rengøring. Snup et dejligt hotelophold med middag på et af vores hoteller i Sverige. Vores dygtige kokke har sammensat en lækker menu bestående af den traditionelle svenske forret "Skagentoast" og til hovedret serverer vi en lækker Scandic Steak. Overnat i dejlige omgivelser og stå op til vores store morgenbuffet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Du skal booke opholdet senest den 31. december 2016
  • Benyt dig af opholdet i weekender og udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg?

Book online og anvend koden ETA

Det med småt!
Reservationer kan ændres eller annulleres indtil kl. 18.00 på ankomstdagen, og betaling sker på hotellet. Tilbuddet på middag og overnatning i Sverige afhænger af tilgængelighed. Tilbuddet er gyldigt på udvalgte hoteller i Sverige i weekender og udvalgte ferieperioder indtil 31. december 2016. Prisen inkluderer morgenbuffet og to-retters menu (Toast Skagen og Scandic Steak) for voksne. NB! Middag for børn bestilles og betales særskilt på hotellet. Tilvalg og drinks er ikke inkluderet, men kan bestilles i forbindelse med middagen. Dit bord er reserveret i restauranten kl. 19.00 på ankomstdagen. Venligst kontakt hotellet, hvis du ønsker et andet tidspunkt eller vil informere os om eventuelle allergier.
Bookingvilkår