TILBUDDET ER UDLØBET

Dette tilbud er desværre udløbet, men vi har mange flere tilbud og hotelpakker. Klik på "Tilbud" i hovedmenuen.

Besøg Norge til efteråret og fyld friske dage med masser af nye indtryk til glæde for både børn og voksne. Oplev smuk natur i Bergen eller Lofoten eller kombiner byliv, natur og kultur i Trondheim eller Oslo. Vi har hoteller, der imødekommer ethvert ønske og behov - du skal blot vælge, hvor turen skal gå hen. 

 

Hvordan booker jeg?

Tilbuddet kan kun bestilles online. Kig efter "Supersave" priserne, som kommer frem, når du vælger hotel. 

Book senest

Mandag den 17. september 2018.

I hvilken periode gælder opholdet?

Tilbuddet gælder ophold alle dage i perioden fra 28. september - 14. oktober samt alle weekender frem til den 31. januar 2019.

Hvor meget rabat får du?

35% rabat på opholdet (så længe der er værelser tilgængelige - der er et begrænset antal værelser pr. hotel).

Tilbuddet er inklusiv?

Det med småt
Dette tilbud kan kun bookes online på vores eget website og gælder ophold alle dage fra den 28. september til 14. oktober samt alle weekender til og med 31. januar 2019. Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser og afhænger af ledig kapacitet. Tilbuddet kan bookes på alle Scandic-hoteller i Norge, dog ikke på vores Signatur-hoteller. Tilbudet kan bookes til og med den 17. september 2018. Beløbet trækkes på dit kreditkort ved bestillingstidspunktet. Bestillingen kan ikke ændres, afbestilles eller refunderes, eller kombineres med andre tilbud og rabatter. Morgenmadsbuffet er inkluderet.  
Bestillingsvilkår