Aarhus fra 896 kr.

Kulturbyen Aarhus rummer det, en storby skal rumme - et rigt kulturliv, hyggelige events og forestillinger, shopping og charmerende brostensbelagte gader, hyggelige caféer og skønne restauranter. Få et overblik over nogle af efterårets aktiviteter i Aarhus.Allehelgen i Den Gamle By
Uhyggen breder sig i Den Gamle Bys brostensbelagte gader. Hør skomagermadammen, gøglerne, præsten og gårdskarlen fortælle gruopvækkende historier om overtro, varsler og mystiske væsner. Snit din egen uhyggelige roelygte og hør om forskellen mellem Allehelgen og Halloween.

Oplev Allehelgen i Den Gamle By i efterårsferien 15.-23. oktober og weekenden 29.-30. oktober.

Læs mere

Byvandringer med AarhusGuiderne
Tag med på en byvandring gennem Aarhus - Verdens mindste storby, nyd udsigten over byens tage fra det 60 meter høje rådhustårn eller forfølg sporene af den gamle vikingeby, der ligger begravet og gemt under den gamle bykerne. 

Læs mere  

Kom tæt på mennesket
På Moesgaard Museum kommer du som gæst helt tæt på både fortidens og nutidens mennesker gennem scenograferede og dramatiserede fortællinger.

Udstillingerne er baseret på den nyeste forskning og teknologi med det formål at gøre dig klogere på mennesket på en underholdende og overraskende måde.

Læs mere

Kunstmuseet ARoS
ARoS er ét af Nordeuropas største kunstmuseer og samtidig et af de bedst besøgte i Skandinavien. På toppen af ARoS finder du Your rainbow panorama - en regnbue og et spektakulært kunstværk af den dansk/islandske kunstner Olafur Eliasson. Your rainbow panorama står som et flot vartegn for Aarhus, og når du går rundt i den cirkelformede 150 meter lange og tre meter brede rundgang udført i glas, får du et helt enestående blik ud over byen. 

 Læs mere

Teater for børn og barnlige sjæle
Den lille Prins er en dejlig familieforestilling med levende sang og musik efter forfatteren Antoine de Saint-Exupérys rørende fortælling. 

Millioner af mennesker verden over kender og elsker det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende.

I efterårsferien kan du opleve teaterstykket i Musikhuset Aarhus.

Læs mere