København fra 934 kr.

Vidunderlige finurlige København. En hovedstad fyldt med spændende museer, butikker og restauranter, der venter på at blive udforsket. Få et overblik over nogle af efterårets aktiviteter i København.Særudstilling: Tidskapsler - København i 1990'erne
På Københavns Museum kan du frem til den 31. oktober opleve 500 tidskapsler, som blev indsamlet i hele Storkøbenhavn, da København var europæisk kulturby i 1996. I skotøjsæske-store bokse af klart plexiglas kunne borgerne og institutioner lægge udvalgte ting til eftertiden.

I udstillingen kan du gå på opdagelse blandt tidskapslerne, hvor museet har fremhævet nogle af de mest rørende, finurlige og tankevækkende. Udstillingen giver et indblik i 90'ernes ironiske, selvcentreredehovedstad. 

Læs mere og køb billetter  

Besøg De Kongelige Repræsentationslokaler

Hovedstadens kanaler snor sig rundt om kongerigets kerne, Christiansborg Slot. En prægtig bygning, der danner smukke rammer for Dronningens officielle rolle.

Indenfor i De Kongelige Repræsentationslokaler modtager Dronningen nemlig statsoverhoveder fra udlandet og det danske folk i audiens. Dronningen underskriver landets love, afholder nytårskure, statsbesøg og regentjubilæer. Ligesom hendes forgængere har gjort det i århundreder. Der er omvisning på alle åbningsdage kl. 11.00. 

Læs mere og køb billetter

Københavns Kulturkvarter
Inden for 10 minutters gang, midt i hjertet af Indre By, udgør hele 19 museer og kulturinstitutioner Københavns Kulturkvarter og byens kulturelle centrum. Gå på opdagelse i Danmarks fortid, nutid og fremtid på en række af byens ældste og mest attraktive kulturinstitutioner.

Læs mere


Københavns musikscene
Er du til musik og indendørs koncerter byder København på et væld af spillesteder. Du kan fx opleve Jesper Binzer i Pumpehuset den 3. december, Dizzy Mizz Lizzy i Royal Arena den 7. november eller Nightingale String Quartet i Christians Kirke på Christianshavn den 2. november. 

Læs mere