Aalborg fra 739 kr.

Nyd det skønneste efterår i Aalborg. En lille storby med sin helt egen stemning og oplevelser for store og små. Museer, oldtidsminder og historiske bygninger. Arkitektur i verdensklasse, Zoologisk Have, kunst og gastronomi til overflod. Få et overblik over nogle af efterårets aktiviteter i Aalborg.Streetart i Aalborg
Gå på opdagelse i byens store udendørs galleri. Med over 65 street art-værker er der masser af flotte oplevelser i vente.

Find værkerne her

Naturoplevelser i Lille Vildmose
Lille Vildmose er ikke så lille endda. Tværtimod er den stor, våd og vild. Det store område på 7.600 hektar er en ægte dansk vildmark med storslået og uberørt natur samt et unikt dyreliv. 

I oktober kan du fx komme på guidet tur til Elgenes Land, hvor I kan være heldige at opleve elge og havørne Undervejs gør guiden dig klogere på højmosens unikke dyre- og plantelov.  

Se alle aktiviteter 

Høstfest i Fårup Sommerland
Fårup Sommerland lukker endnu engang dørene op til Høstfest i efterårsferien fra den 15. til 23. oktober – samt weekenden d. 7. til 9. oktober. 

Besøg ’Den Forheksede Skov’, et sted hvor magi, mystik og mageløse skabninger stortrives eller nyd de tusindvis af lamper, der lyser parken og skoven op når solen går ned. Alle forlystelser er også åbne i efterårsferien.

Læs mere

Kunsten Retro
Kunsten – Museum of Modern Art i Aalborg er et moderne kunstmuseum, et oplevelseshus og en arkitektonisk perle, med en enestående samling af moderne kunst.

Fra den 23. september kan du opleve et udvalg af de bedste kunstværker fra Kunstens permanente samling præsenteret som i 1972, da museet for første gang kunne byde gæster indenfor i den nye museumsbygning.

Læs mere