TILBUDDET er UDLØBET

Dette tilbud er desværre udløbet, men vi har mange flere tilbud og hotelpakker. Klik på "Tilbud" i hovedmenuen.

Udsigt til et lunt efterår! 

Efteråret er over os! Og efter en lun sommer, venter der endnu mere, du kan lune dig på i efteråret. Flygt fra hverdagen og find varmen på et af vores hoteller i Danmark. Book vores efterårstilbud på ét af vores 25 hoteller og "Bo min.2 nætter, spar 30%" og forkæl hele familien eller den du elsker mest med et afbræk fra hverdagen.

Book senest 9. september!

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Hvornår kan jeg afholde opholdet?

Tilbuddet gælder ophold alle weekender i perioden 31. august - 11. november 2018 samt alle dage i perioden 15.-21. oktober, efterårsferien - uge 42. (afhænger af tilgængelighed og gælder et begrænset antal værelser). Pst... De mest popuplære datoer forsvinder hurtigt, så skynd dig at få fingrene i et ophold på din favorit destination i Danmark allerede nu. 

Hvordan booker jeg?

Book senest 9. september. Du behøver ikke bruge en bookingkode. Tilbudspriserne vises automatisk, hvis der er tilgængelighed på den ønskede dato og det ønskede hotel.

Inspiration 

Bo på hotel i København

Drømmer du om et efterår fyldt med nogle af de allerbedste kulturelle og kulinariske oplevelser? Så anbefaler jeg en efterårsflugt til København - og måske særligt til Kødbyen. Her åbner vi nemlig vores helt nye og super rå hotel Scandic Kødbyen d. 7. september. Booker du dit efterårsophold her, bliver du én af de allerførste til at blive forkælet med en god nats søvn på vores nye værelser. Og forkælelsen fortsætter, hvis I kigger forbi MØR Restaurant & Bar, som fx serverer byens bedste kød fra det åbne køkken. Eller læn jer blot tilbage i vores lounge og brug et øjeblik på at nyde stemningen fra Kødbyen og en varm kop kaffe fra The Coffee Box

Bo på hotel i Aarhus

Efteråret i Aarhus har en helt unik charme. Uanset om solen skinner fra en blå himmel, eller om årstiden viser sig fra sin mere våde side, byder byen på oplevelser, som kan holde dig beskæftiget i mange timer i træk. Naturentusiaster kan folde sig ud blandt træerne i Risskov eller imellem nye arkitektoniske perler på Aarhus Havn, mens de kulturinteresserede fx kan trække ind på ARoS, hvor vi godt tør love, at man stadig kan gå tørfodet igennem regnbuen, selvom regnen ligger tungt over byen. 

Bo tæt på alle de bedste oplevelser i Aarhus. Besøg os på: Scandic Aarhus City, Scandic The Mayor eller Scandic Aarhus Vest.

Scandic The Mayor værelse

Bo på hotel i Frederikshavn

Er du også ked af at skulle vinke farvel til de varme sommertemperaturer, som vi har nydt i Danmark i år? Så er der gode udsigter i efteråret! Sæt kurs mod caribisk stemning og tropiske temperaturer - men lad dit pas blive hjemme. Du behøver heldigvis ikke rejse tværs over jordkloden for at få varmen. På Scandic The Reef i Frederikshavn kan du checke ind til et ophold, som tager dig langt væk fra hverdagen. Her kan vandhunde i alle aldre nyde både varmen og vandet i vores store vandland, mens familiens yngste pirater kan drage på sørøvertogt i det store skib - eller i søvne. Sengene på nogle af vores værelser er nemlig velegnet til særligt eventyrlystne sjæle. 

Scandic The Reef værelse   

 

Det med småt
Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser og ved ledig kapacitet i en udvalgt periode på alle Scandic-hoteller i Danmark. Tilbuddet kan bookes i perioden 20. august- 9. september 2018.
Tilbuddet gælder ophold i weekender i perioden 31. august - 11. november 2018. Dit ophold skal ligge minimum 7 dage efter den dato, bookingen er gennemført. Bemærk at Scandic Kødbyen i København åbner den 9. september og kan derfor først bookes fra den dato. Betalingskort vil blive krediteret ved bookingtidspunktet. Reservationer kan ikke ændres, afbestilles, refunderes eller kombineres med andre tilbud eller rabatter. Morgenmad er inkluderet i prisen.
Priser og bookingvilkår