EM i svømning i Royal Arena

Royal Arena i København fyldes med vand, og fra den 13-17 december 2017, løber EM i svømning af stabelen. Som medlem af Scandic Friends får du rabat på adgang til mesterskaberne på udvalgte dage.

RABAT PÅ BILLETTER TIL EM I SVØMNING NÅR ROYAL ARENA FYLDES MED VAND

Royal Arena fyldes med vand til EM i svømning til december, og som medlem af Scandic Friends får du op til 25% rabat på adgang til mesterkabet perioder, og rabat på ophold på vores hoteller i København.

Sådan får du rabat på billetter til EM i Svømning

Der er forskellige rabatter på henholdsvis 10 % og 25 %, alt afhængig af hvilke dage og hvor lang en periode du gerne vil have billetter til.

Du får op 25% rabat på alle billetter onsdag den 13. december og torsdag den 14. december til indledende konkurrencer, finaler eller dagsbilletter. til mesterskabet i svømning den 13-14 december. Billetterne skal købes via linket nedenfor og tilbuddet til onsdag og torsdag med 25 % rabat gælder frem til 26. november 2017, og tilbuddet på perioden med 10 % rabat gælder frem til 1. oktober 2017.

Du får 10% rabat på weekend- og partoutbilletter. Billetterne kan kun købes via linket nedenfor. Tilbuddet gælder indtil 1. oktober 2017.

Sådan får du rabat på hotel i København under EM

Book din hotelovernatning online med booking koden BDSU101217. Rabatten gælder på udvalgte hoteller i København. Angiv "København" i feltet "Hvor ønsker du at bo?".

Euroswim 2017 - Promotion Video

Euroswim 2017

 

Det med småt
Tilbuddet på billetter til EM i Svømning 2017 kan kun købes via linkene på denne side. Tilbuddene på hotelovernatninger kan kun bookes via vores hjemmeside, og gælder for et begrænset antal værelser på udvalgte hoteller i København. Tilbuddet afhænger af ledig kapacitet på hotellerne og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Morgenmadsbuffet er inklusiv.
Scandic Friends medlemsvilkår.