EM i svømning i Royal Arena

Royal Arena i København fyldes med vand, og fra den 13-17 december 2017, løber EM i svømning af stabelen. Som medlem af Scandic Friends får du rabat på adgang til mesterskaberne på udvalgte dage.

RABAT PÅ BILLETTER TIL EM I SVØMNING NÅR ROYAL ARENA FYLDES MED VAND

Royal Arena fyldes med vand til EM i svømning til december, og som medlem af Scandic Friends får du 25% rabat på adgang til mesterkabet, og rabat på ophold på vores hoteller i København.

Sådan får du rabat på billetter til EM i Svømning

Du får 25% rabat på alle billetter til onsdag den 13. december og torsdag den 14. december til indledende konkurrencer, finaler eller dagsbilletter. Billetterne skal købes via linket nedenfor og kan købes med rabat frem til 26. november 2017.

Sådan får du rabat på hotel i København under EM

Book din hotelovernatning online med booking koden BDSU101217. Rabatten gælder på udvalgte hoteller i København. Angiv "København" i feltet "Hvor ønsker du at bo?".

Euroswim 2017

 

Det med småt
Tilbuddet på billetter til EM i Svømning 2017 kan kun købes via linkene på denne side. Tilbuddene på hotelovernatninger kan kun bookes via vores hjemmeside, og gælder for et begrænset antal værelser på udvalgte hoteller i København. Tilbuddet afhænger af ledig kapacitet på hotellerne og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Morgenmadsbuffet er inklusiv.
Scandic Friends medlemsvilkår.