Scandic Falkoner - Tilbud

Mærk magien, bo som stjernerne og check ind som en af de første på det ikoniske og historiske Scandic Falkoner i hjertet af Frederiksberg. Book 2 nætter og spar 30%. Tilbuddet gælder weekender frem til den 10. november og alle dage i efterårsferien.

åbningstilbud på Scandic Falkoner: Bo 2 nætter - Spar 30%

Grib chancen og check ind som en af de første på det nyrenoverede og nyåbnede Scandic Falkoner på Frederiksberg.

Book 2 sammenhængende nætter og spar 30% på opholdet* - men skynd dig! Tilbuddet skal bookes senest 8. september. Tilbuddet gælder for ophold fra 9. august - 10. november.

*Rabatten udregnes på baggrund af vores Flex-pris, og bookingen kan ikke ændres eller refunderes.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Hvordan booker jeg åbningstilbuddet?

  • Tilbuddet skal bookes online - du behøver ingen bookingkode
  • Vælg 2 sammenhængende nætter på Scandic Falkoner i perioden 9. august - 10. november (weekender) eller alle dage i efterårsferien (den 14.-18. oktober).
  • Book senest 8. september

Glæd dig til at opleve fx:

Det med småt
Rabatten udregnes på baggrund af vores Flex-pris, og bookingen kan ikke ændres eller refunderes.Tilbuddet kan bookes online til og med den 8. september 2019. Gælder for ophold i weekender fra den 9. august - 10. november og alle dage i efterårsferien (den 14.-18. oktober). For at opnå rabatten skal du vælge Scandic Falkoner og booke 2 sammenhængende nætter. Beløbet for bookingen debiteres kreditkortet på reservationstidspunktet. Tilbuddet er afhængig af ledig kapacitet. Morgenmad er inkl. i opholdet. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
Bookingvilkår