Familieophold i Frederikshavn

Familieophold i Nordjylland. Besøg os alle dage (også i weekenden) og spar 20%, når du booker 3 nætter. Giv hele familien en oplevelse i hotellets store badeland. Opholdet er inkl. billetter til Nordsøen Oceanarium.Caribisk familieferie i Frederikshavn på Scandic The Reef

Inviter familien med til Caribiens varme og nyd kølige drinks og tropisk stemning på Scandic The Reef i Frederikshavn. I har adgang til hotellets store vandland med palmer, klipper, vandrutsjebane og udendørs pool alle dage.

Med i opholdet får I også entrebilletter til Nordsøen Oceanarium – Nordeuropas største akvarium. Kom med under overfladen og træd ind i en verden fuld af lærerige og spændende oplevelser. Mød vores forunderlige klumpfisk, se de legesyge sæler og udforsk stimevis af havdyr, ude og inde.

Nordsøen Oceanarien ligger i Hirtshals – ca. 40 minutters kørsel fra hotellet.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

  • 3 overnatninger i delt dobbelt- eller familieværelse (2 voksne + 2 børn)
  • Fri entré til caribisk vandland alle dage - inkl. afrejsedagen
  • Entrébilletter til Nordsøen Oceanarium
  • Biograf og skattejagt
  • Fun and Games underholdningscenter
  • Stor morgenbuffet i hotellets restaurant

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Benyt dig af tilbuddet alle dage frem til 30. december 2021. Bestil helt op til og med ankomstdagen.

Hvordan booker jeg?

Book online og anvend koden 734OCE  - husk at vælge 3 sammenhængende dage.

Det med småt!
Tilbuddet gælder 3 sammenhængende overnatninger med 20% rabat på vores flexpris og kan ikke kombineres med andre tilbud. Bestil helt op til og med ankomstdagen. Bookingen kan ændres eller annulles indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Vores priser afhænger af ledig kapacitet, da der er et begrænset antal værelser. Morgenbuffet er inkluderet alle dage.
Bookingvilkår