Familieophold i Frederikshavn

Familieophold i Nordjylland. Besøg os alle dage (også i weekenden) og spar 20%, når du booker 3 nætter. Giv hele familien en oplevelse i hotellets store badeland. Opholdet er inkl. billetter til Nordsøen Oceanarium.Caribisk familieferie i Frederikshavn på Scandic The Reef

Inviter familien med til Caribiens varme og nyd kølige drinks og tropisk stemning på Scandic The Reef i Frederikshavn. I har adgang til hotellets store vandland med palmer, klipper, vandrutsjebane og udendørs pool alle dage.

Med i opholdet får I også entrebilletter til Nordsøen Oceanarium – Nordeuropas største akvarium. Kom med under overfladen og træd ind i en verden fuld af lærerige og spændende oplevelser. Mød vores forunderlige klumpfisk, se de legesyge sæler og udforsk stimevis af havdyr, ude og inde.

Nordsøen Oceanarien ligger i Hirtshals – ca. 40 minutters kørsel fra hotellet.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

  • 3 overnatninger i delt dobbelt- eller familieværelse (2 voksne + 2 børn)
  • Fri entré til caribisk vandland alle dage - inkl. afrejsedagen
  • Entrébilletter til Nordsøen Oceanarium
  • Biograf og skattejagt
  • Fun and Games underholdningscenter
  • Stor morgenbuffet i hotellets restaurant

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Benyt dig af tilbuddet alle dage frem til 30. december 2021. Bestil helt op til og med ankomstdagen.

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden 734OCE  - husk at vælge 3 sammenhængende dage.
  • Får du beskeden "Vi fandt ingen ledige værelser med denne bookingkode (734OCE)" er tilbuddet udsolgt på de søgte datoer.

Vær opmærksom! Du skal vælge det tilbud, der hedder "Tilbud på 3 nætter samt fri entre til vandland og Oceanarium", og hvor prisen er markeret med rød. Da tilbuddet inkluderer fri ombooking og fri annullering skal betaling først ske ved check in.

Det med småt!
Tilbuddet gælder 3 sammenhængende overnatninger med 20% rabat på vores "fri annullering"-pris og kan ikke kombineres med andre tilbud. Bestil helt op til og med ankomstdagen. Bookingen kan ændres eller annulles indtil kl. 18:00 på ankomstdagen. Betaling sker i forbindelse med opholdet. Vores priser afhænger af ledig kapacitet, da der er et begrænset antal værelser. Morgenbuffet er inkluderet alle dage.
Bookingvilkår