25% rabat på hotelophold med middag som medlem af FDM

Som medlem af FDM får du 25% rabat på et hotelophold for to personer inklusiv en lækker 2-retters middag. Husk, at morgenmaden er inkluderet i prisen. Anvend bookingkode FD2.

25% rabat på ophold for to personer inklusiv 2-retters middag som medlem af FDM

Partnertilbud 25%Tag en pause fra hverdagens stress og jag, og nyd foråret med et hotelophold for to personer. Opholdet er inklusiv en 2-retters middag, og I kan vælge mellem mange forskellige hoteller i Danmark. Planlæg fx en hyggelig tur til smilets by, Aarhus, som byder på både shopping, kultur og skønne naturoplevelser.

Glæd jer til at blive forkælet med en lækker menu bestående af 2 retter – enten fra hotellets menukort eller kokkens egen anbefaling – efterfulgt af en overnatning på et afslappende, komfortabelt dobbeltværelse. Vågn op til vores lækre morgenmadsbuffet, som byder på alt, hvad hjertet begærer. Morgenbuffeten giver den bedste start på dagen, og er altid inkluderet i et ophold hos Scandic. 

Som medlem af FDM får du 25% på opholdet. Book nu og anvend bookingkode FD2.

Nyd foråret i Aarhus

Hvis du mangler inspiration til at finde ud af, hvor turen skal gå hen, kan vi anbefale dig at bo på ét af vores tre hoteller i Aarhus. Her I kan planlægge et spændende besøg til ARoS eller Moesgaard Museum. Eller hvorfor ikke slentre en tur på Strøget og spise en god frokost på en af de mange hyggelige cafeer langs Aarhus å?

Hvad er inkluderet i opholdet?

  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Middag efter hotellets menukort eller køkkenchefens valg (ekskl. drikkevarer)
  • Vores overdådige morgenbuffet
  • Fri WiFi
  • Fri adgang til e-aviser og -magasiner (PressReader)
  • Fri adgang til moderne fitnessfaciliteter

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31.12.2019.
  • Benyt dig af opholdet i alle weekender og senest 31.12.2019.

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden FD2

Det med småt!
Tilbuddet gælder 25% af vores FLEX pris. Heroveni lægges et beløb for middagen i forbindelse med opholdet. Det er den samlede pris (25% på ophold samt middag), som fremgår, når du booker. Book online helt op til ankomstdagen. Du kan ændre eller annullere din reservation frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Husk at vise dit FDM medlemskort ved check ind. Drikkevarer er ikke inkl. i pakken og tilkøbes i restauranten. Betalingen sker i forbindelse med opholdet. Vores priser afhænger af hotellets beliggenhed og ledig kapacitet. For at opnå rabatten skal du booke dit ophold her på vores website.
Bookingvilkår