25% rabat på hotelophold med middag som medlem af FDM

Som medlem af FDM får du 25% rabat på et hotelophold for to personer inklusiv en lækker 2-retters middag. Husk, at morgenmaden er inkluderet i prisen. Anvend bookingkode FD2.

25% rabat på påskeophold for to personer inklusiv 2-retters middag som medlem af FDM

Partnertilbud 25%Tag en pause fra hverdagens stress og jag, og nyd et par velfortjente fridage i påsken med et hotelophold for to personer. Opholdet er inklusiv en 2-retters middag, og I kan vælge mange forskellige hoteller i Danmark.

Glæd jer til at blive forkælet med en lækker menu bestående af 2 retter – enten fra hotellets menukort eller kokkens egen anbefaling – efterfulgt af en overnatning på et afslappende, komfortabelt dobbeltværelse. Vågn op til vores lækre morgenmadsbuffet, som byder på alt, hvad hjertet begærer, Morgenbuffeten giver den bedste start på dagen, og er altid inkluderet i et ophold hos Scandic. 

Som medlem af FDM får du 25% på opholdet. Book nu og anvend bookingkode FD2.

Udforsk jyllands bedste attraktioner

Hvis du mangler inspiration til at finde ud af, hvor turen skal gå hen, kan vi anbefale mange oplagte destinationer i jylland. Bo f.eks. på ét af vores to hoteller i Aarhus, Europæisk Kulturhovedstad 2017, hvorfra I kan planlægge et spændende besøg til ARoS eller Moesgaard Museum. Eller hvorfor ikke slentre en tur på strøget og spise en god frokost på en af de mange hyggelige cafeer langs Aarhus å? Et alternativ kunne være at lægge vejen forbi naturskønne Silkeborg, hvor I kan koble af og nyde roen på vores stemningsfyldte hotel. Er I mere til et aktivt ophold, så pak rygsækken og drag ud i den smukke natur enten til fods eller sus afsted gennem skoven på mountainbike.  

Hvad er inkluderet i opholdet?

  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Middag efter hotellets menukort eller køkkenchefens valg (ekskl. drikkevarer)
  • Vores overdådige morgenbuffet
  • Fri WiFi
  • Fri adgang til e-aviser og -magasiner (PressReader)
  • Fri adgang til moderne fitnessfaciliteter

Priseksempler

*alle priser er pr. person i delt, standard dobbeltværelse.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31.12.2019.
  • Benyt dig af opholdet i påsken fra den 23. marts til 8. april 2018. Opholdet kan desuden benyttes alle weekender og senest 31.12.2019.

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden FD2

Det med småt!
Book online helt op til ankomstdagen. Du kan ændre eller annullere din reservation frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Husk at vise dit FDM medlemskort ved check ind. Drikkevarer er ikke inkl. i pakken og tilkøbes i restauranten. Betalingen sker i forbindelse med opholdet. Vores priser afhænger af hotellets beliggenhed og ledig kapacitet. For at opnå rabatten skal du booke dit ophold her på vores website.
Bookingvilkår