FDM medlemmer sparer 25% på 2 overnatninger

Forkæl din familie eller gode venner med et hotelophold. Booker du to sammenhængende nætter, sparer du 15% på opholdet. Tilbuddet er særligt for medlemmer af FDM og kan bookes på vores hoteller i Danmark. Stor morgenbuffet er naturligvis inkluderet i prisen.25% rabat på hotel til medlemmer af FDM

Når du er medlem af FDM, får du helt særlige fordele hos Scandic. I weekender og udvalgte ferieperioder sparer du f.eks. 25% på hotelophold, når du booker to sammenhængende nætter. Tilbuddet kan bookes på alle vores hoteller i Danmark. Shop i København, se på kultur i Aarhus eller besøg historiens vingesus i Sønderborg - mulighederne er (næsten) uendelige.

Hvad er inkluderet i opholdet

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Benyt dig af tilbuddet fredag - søndag og hver dag i udvalgte ferieperioder

Hvordan booker jeg tilbuddet?

  • Book tilbuddet online og anvend bookingkode FD3
    Husk at vælge 2 sammenhængende nætter for at få din rabat

Det med småt!
Tilbuddet kan kun bookes online og er afhængig af ledig kapacitet på hotellet. Tilbuddet kan bookes helt op til og med ankomstdagen. Tilbuddet kan benyttes fredag-søndag og i udvalgte ferieperioder. Book 2 sammenhængende dage for at opnå rabat. Reservationer kan ikke ændres, annulleres eller tilbagebetales. Kreditkort debiteres på reservationstidspunktet. Kun medlemmer af FDM kan benytte sig af dette tilbud.
Bookingvilkår