Go Dream - middag og overnatning for 2

Som ejer af et gavekort fra Go Dream har du netop fået adgang til et helt unikt tilbud for dig, som ønsker at give plads til romantikken. Book en overnatning inkl. en dejlig middag for to på et af vores udvalgte Scandic hoteller i Danmark.Lad romantikken blomstre med en middag og overnatning for to

På Scandics hoteller er der rig mulighed for et pusterum fra den hektiske hverdag og lade kærligheden blomstre og nyde hinandens selskab under en dejlig to-retters menu. Hos os skal vores mad altid være en oplevelse, og derfor består vores menuer altid af gode nordiske råvarer og mange udvalgte økologiske ingredienser. 

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg benytte mig af opholdet?

  • Opholdet gælder i weekender og udvalgte ferieperioder.

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend bookingkoden: VOL2.
  • Husk, at medbringe dit gavekort til hotellet, da det fungerer som betaling for opholdet

Det med småt!
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter/aftaler. Gælder et begrænset antal værelser i weekender og ferieperioder. Booking af dit ophold kan senest ske dagen før middagen ønskes på én af vores restauranter. Den 2-retters menu gælder den første aften for voksne, for børn under 13 år afregnes maden til normalpris fra vores menukort. Vi garanterer plads i restauranten og bordet er som udgangspunkt reserveret til kl. 19.00, men kan naturligvis ændres efter ønske.
Bookingvilkår