Gourmetophold i Aarhusgourmetophold med middag og morgenmad 

52 weekender betyder 52 muligheder for at opleve noget nyt og mærke forskel på hverdage og fridage. Det kunne fx indebære storbybesøg, afslapning og et mindre gastronomisk eventyr. Alt dette kan du glæde dig til med et gourmetophold på Scandic The Mayor i hjertet af Aarhus. Så hiv et par dage ud af kalenderen og få en oplevelse udover det sædvanlige i smilets by. 

Hvad er inkluderet i opholdet?

  • Overnatning i dobbeltværelse
  • 3-retters gourmetmiddag på anmelderroste restaurant GÄST
  • Stor morgenmadsbuffet
  • Fri WiFi
  • Fri adgang til moderne fitnessfaciliteter
  • Sædvanlige fordele for vores Scandic Friends-medlemmer. Stadig ikke medlem? Det er nemt at tilmelde sig og blive medlem – og det koster ikke noget!

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest den 31. december 2021
  • Du kan benytte dig af opholdet fredag og lørdag samt i udvalgte ferieperioder frem til den 31. december 2021 (afhængig af ledig kapacitet)

Hvordan booker jeg?

Book online - du behøver ingen bookingkode.

Italiensk madeventyr

På den anmelderroste restaurant GÄST venter der jer et sandt madeventyr.  Vi holder af det nære og det danske, hvilket også er et stort element i vores køkken. Men vi giver også plads til gode råvarer, som udlandet producerer til os, når disse er i sæson.

Det med småt!
Tilbuddet kan bookes online på vores website, direkte på hotellet eller via telefonen. Du kan afholde opholdet fredag og lørdag samt i udvalgte ferieperioder frem til 31. december 2021 (afhængig af ledig kapacitet). Booking af dit ophold kan senest ske tre dage før ankomst. Tilbuddet gælder kun på Scandic The Mayor i Aarhus. Priserne gælder en overnatning i delt dobbeltværelse. Drikkevarer er ikke inkluderet. Reservationer kan ikke tilbagebetales og kan ikke ændres eller afbestilles. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Dit kredit/debitkort vil blive opkrævet beløbet på reservationstidspunktet. Morgenmad og moms er inkluderet. Bookingvilkår