Fordele for dig som medlem af H&M club

Når du er medlem af H&M Club, får du også rabat på hotelophold hos Scandic i Danmark. Giv dig selv et afbræk fra hverdagen, og forkæl dig selv og en du holder af, med en skøn miniferie til vinter. Oplev Danmark fra de smukkeste sider - tæt på natur eller storbyen.

20% rabat på hotel i Danmark som medlem af H&M Club

Partnertilbud 20%Oplev det danske vinterlandskab med en du holder af! Slentre rundt i storbyens hyggelige gader eller tag på shopping i de bedste kvarterer i København. Eller oplev den varme og afslappede vinterstemning på en ægte herregård med udsigt til vintergækkerne, der pibler op i den omkringliggende park.
Uanset om du er til storbystemning eller afslapning, har vi et hotel, der passer til dig, og når du er medlem af H&M Club sparer du 20% på ophold i weekender og ferier. 

Hvad er inkluderet i opholdet?

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Book senest 31. december 2019
  • Gælder for ophold torsdag - søndag og i udvalgte ferieperioder.

Hvordan booker jeg?

Book online og anvend koden HMP

Det med småt
Book tilbuddet online helt op til ankomstdagen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder fra torsdag - søndag og udvalgte ferieperioder. Tilbuddet afhænger ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil 18:00 lokal tid på ankomstdagen, og betaling for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise dit Club H&M medlemskort. Tilbuddet gælder indtil 31. december.
Bookingvilkår