Hotelophold med middag

Forkæl den du holder af med et hotelophold og middag på Scandic i Danmark. Vores dygtige kokke sammensætter en lækker menu til jer og I bor i dejlige omgivelser. Næste morgen vågner I op til vores store morgenbuffet, der sikrer en god start på dagen.

Slap af med et hotelophold og middag

Vores populære tilbud på hotelophold med middag er nemt og bekvemt. Inviter din kæreste, kone eller mand på en romantisk middag og afslapning i dejlige rammer på et af vores hoteller i Danmark. Alt er tilrettelagt, og vi garanterer plads i hotellets restaurant uanset, hvor mange gæster, der er på hotellet. Vores menuer består altid af gode nordiske råvarer og mange nøje udvalgte økologiske ingredienser.

Hvad er inkluderet i opholdet?

Besøg f.eks.

  • Scandic Silkeborg - nyd et hotelophold og middag i vores nye restaurant Kildesø, der er bygget som orangeri midt i grønne omgivelser.
  • Scandic Aarhus Vest - vores restaurant er nyrenoveret og indrettet i varme farver - her får du det perfekte hotelophold og middag.
  • Scandic Palace Hotel - vores smukke hotel ligger på Rådhuspladsen i hjertet af København. Nyd et hotelophold og middag her, som du sent vil glemme.

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Book senest 31. december 2016
  • Du kan benytte dig af opholdet alle dage - på enkelte hoteller dog kun i weekenden

Hvordan booker jeg?

Book online og anvend koden EAS.

Det med småt!
Pakken gælder et begrænset antal værelser, og ikke alle hoteller har åben på helligdage. På nogle hoteller er pakken kun tilgængelig i weekenden. Pakken kan ikke kombineres med andre rabatter/aftaler. Booking af dit ophold kan senest ske dagen før middagen ønskes på én af vores restauranter. Den 2-retters menu gælder den første aften for voksne, for børn under 13 år afregnes maden til normalpris fra vores menukort. Vi garanterer plads i restauranten og bordet er som udgangspunkt reserveret til kl. 19.00, men kan naturligvis ændres efter ønske. Hvis du booker pakken på Scandic Webers, tilbyder vi spisning på en nærliggende restaurant. Kontakt hotellet for mere information.
Bookingvilkår